Durere in gat si flegma verzuie

28-04-2016
Axii
Nu este medic/terapeut
Axii
Buna ziua !Problemele mele sunt urmatoarele: Am gastrita de un an de zile si am facut si o ciuperca in gat (am luat ambele tratamente ), dar nu stiu daca asta este cu a devarat problema! Am o tuse seaca si dau afara o flegma verzuie si uneori cu firisoare de sange ! Asta ma tine cam de doua luni de zile, iar uneori am si o durere in piept insuportabila ! Si am facut si puroi pe ambele amigdalite, care era intarit acolo ! Astept un sfat in aceasta privibta va rog!
3 comentarii
0
29-04-2016, ora 11:38
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 tratament corect a refluxului gastro-esofagian si regim alimentar corect tot restul vietii
2 consult ORL.. pentru a rezolva focarul de infectie din amigdale
0
29-04-2016, ora 14:05
Axii
Nu este medic/terapeut
Axii
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra ! Numai ca situatia este mai dificila, de oare ce lucrez in afara si nu beneficiez de o asigurare de sanatate! Si acest lucru ma impiedica sa ajung la un doctor! Ma gandeam ca ma puteati indruma sa iau un tratament ceva pentru gat de oare ce durerea este insuportabila, iar gatul meu este mereu inflamat!Si sunt si fumatoare ! Va multumesc!
0
29-04-2016, ora 18:47
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
durerea se scoate cu antiinflamatoare ( nurofen..s.a) care ataca si ami mult stomacul ...deci se eau sub brotectii gastrice cu omez si probiotic, antacide
local pentru gat se fac gargara cu ceaiuri calde+ tab de supt cu anstezin
tantum verde, septogal s.a.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • E voie să faci sport dacă te doare în gât?
  • Cum tratezi durerea în gât (ce să faci și ce nu)
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  •