Durere persistenta in gat

Buna ziua! Am o durere, mai exact o intepatura in partea stanga a gatului in momentul cand inghit. Am fost la ORL si mi sa spus ca nu am nimic, am facut exudatul iar acesta a iesit bun. Am fost la gastro si mi sa spus ca am hernie hiatală si reflux gastric dar nu este chiar atat de grav si ca nu se vede nici o leziune pe esofag. Mi.am facut analizele iar acestea au iesit perfect normale. Ma gandesc ca daca aveam vreo infectie in corp sau altceva trebuia sa apara nereguli la analizele de sange. Dar pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. Am aceasta durere in gat de cateva luni
1 comentarii

ai un diagnostic..clar.. confirmat hernie hiatală si reflux gastric.
asta inseamna ca acidul gastric ajunge noaptea in somn.. pana in faringe...asta si da acele dureri
daca nu intelegi ca trebuie schimbat regimul alimentar si luat un antacid la culcare
cu timpul o sa apara si ce vrea doamna doctor sa vada.. si ulceratii pe esofag si ulcer gastric.. dar cred ca nu iti doresti asta
asta inseamna ca acidul gastric ajunge noaptea in somn.. pana in faringe...asta si da acele dureri
daca nu intelegi ca trebuie schimbat regimul alimentar si luat un antacid la culcare
cu timpul o sa apara si ce vrea doamna doctor sa vada.. si ulceratii pe esofag si ulcer gastric.. dar cred ca nu iti doresti asta

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3disconfort in gat si greutati cu respiratia
- 6a reaparut durerea in gat
- 8Amigdalita pultacee! Rog raspuns cat mai repede.
- 16Problema serioasa gat, ajutor!
- 0Durere de cap, in gat si nas infundat
- 1durere persistenta in gat
- 0dureri in gat si transpirat excesiv noaptea
- 2Dureri in gat senzatie de usturime.
- 4Dureri in git
- 1durere de gat
- 2Durere gat..ajutați-mă vă rog!
- 3Durere gât
- 1Bube sau papile inflamate de culoare albă pe limba
- 5Posibil sa am Hpv oral?
- 1Dureri de gat