Gat uscat, senzatie de sufocare, tuse cu expectoratii
Buna ziua, ma confrunt cu o problema, va rog sa ma ajutati.Dupa o raceala avuta in ianuarie, am ramas cu o tuse, care, la inceput era seaca, apoi expectoranta, iar de vreo 3 saptamani, s a ameliorat, dar, tot timpul am o flegma in gat, mi se usuca gatul, noaptea ma trezesc si tusesc pana se elimina, si ziua si noaptea, am foarte mult mucus, am senzatia ca ma inec uneori.Este foarte deranjant, deoarece tot timpul trebuie sa tusesc sa elimin mucusul, nasul nu imi curge, doar din gat tot timpul.Dimineata cand tusesc, elimin un mucus galben, inchegat, si ma ingrijoreaza, parca nici nu mai respir cum trebuie, am o senzatie de sufocare.Va multumesc.
3 comentarii
Bună seara! Pe baza simptomelor descrise e posibil să aveți bronșită cronică sau bronșiectazii. Mergeți la medicul de familie pentru consult și apoi dacă este cazul să vă dea trimitere la pneumolog. Ar fi bine să faceți o radiografie toracică, eventual CT toracic pentru confirmarea bronșiectaziilor (dacă este cazul) și să vă recolteze și spută pentru analize. Dacă mai aveți nevoie de ajutor sau mai aveți întrebări, vă rog să-mi scrieți. O seară liniștită!
Va multumesc pentru raspuns si pentru sfaturi, clar o sa merg la medicul de familie, deoarece e ingrijorator pentru mine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ma poate ajuta cineva?? :-s
- 5faringita cronica hipertrofica - in fiecare dimineata.. gat uscat care ma pisca
- 5sinuzita cronica acuta, nu poate respira, incepe sa se sufoce...
- 6Senzaţie de oprire a inimii. Senzaţie de amorţire a inimii. Senzaţie de amorţire a pieptului
- 5Faringita acuta.. de vreun an mi se usuca gatul foarte tare
- 2problema cu gatul
- 10Ma deranjeaza gatul
- 3sufocare in somn
- 4Ceva in gat
- 14Mama mea de 78 de ani se sufoca
- 9palpitatii, stare de sufocare, frisoane
- 6Flegma alba spumoasa si lipicioasa
- 16Stare se sufocare la inspiratie
- 12atac de panica, sufocarea
- 6Limba si gat uscate, senzatie de nisip
- 1Senzatie de sufocare