Gat uscat, senzatie de sufocare, tuse cu expectoratii

Buna ziua, ma confrunt cu o problema, va rog sa ma ajutati.Dupa o raceala avuta in ianuarie, am ramas cu o tuse, care, la inceput era seaca, apoi expectoranta, iar de vreo 3 saptamani, s a ameliorat, dar, tot timpul am o flegma in gat, mi se usuca gatul, noaptea ma trezesc si tusesc pana se elimina, si ziua si noaptea, am foarte mult mucus, am senzatia ca ma inec uneori.Este foarte deranjant, deoarece tot timpul trebuie sa tusesc sa elimin mucusul, nasul nu imi curge, doar din gat tot timpul.Dimineata cand tusesc, elimin un mucus galben, inchegat, si ma ingrijoreaza, parca nici nu mai respir cum trebuie, am o senzatie de sufocare.Va multumesc.
3 comentarii

Bună seara! Pe baza simptomelor descrise e posibil să aveți bronșită cronică sau bronșiectazii. Mergeți la medicul de familie pentru consult și apoi dacă este cazul să vă dea trimitere la pneumolog. Ar fi bine să faceți o radiografie toracică, eventual CT toracic pentru confirmarea bronșiectaziilor (dacă este cazul) și să vă recolteze și spută pentru analize. Dacă mai aveți nevoie de ajutor sau mai aveți întrebări, vă rog să-mi scrieți. O seară liniștită!

Va multumesc pentru raspuns si pentru sfaturi, clar o sa merg la medicul de familie, deoarece e ingrijorator pentru mine.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Noduli tiroidieni, insomnii si dureri in zona tiroidei.. cand vorbesc nu am aer
- 6Simt ca ma sufoc
- 4ma doare foarte tare in zona omoplatului..
- 5nod aer in gat si aproape ca nu pot respira
- 4lipsa de aer...
- 6Senzatie permanenta de strangere in jurul gatului
- 12Tremur incontrolabil, puls ridicat, senzatie de sufocare...
- 1tuse si sufocare
- 2caldura puternica si senzatii de sufocare
- 16Stare se sufocare la inspiratie
- 2Nu imi pot umple plamanii cu aer, simt ca ma sufoc
- 6Presiune la baza gatului
- 1senzatie de sufocare
- 2De doua saptamani nu pot respira, senzatie de sufocare
- 8gat uscat, limba iritata, ganglion submandibular dureros, disconfort partea stanga
- 1tuse seaca si geva in gat
- 1Nas infundat
- 6Întrebare
- 3Gat uscat
- 2Gust amar, gatul uscat și amar, buzele de parca a mâncat ardei iute
Mai multe informații despre: Sufocarea gatul uscat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: