Gat uscat si senzatie nisip in gat
Buna seara dl doctor,
Ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie de cateva zile: am gatul foarte uscat, am impresia ca abia pot sa inghit saliva si aceasta senzatie se accentueaza seara dupa o zi in care vorbesc destul de mult ( lucrez in vanzari). Cateodata am si o f mica raguseala. Ma deranjeaza foarte mult insa aceasta senzatie de gat uscat si senzatie de nisip in zona amigdalelor. Dimineata cand ma trezesc dupa atatea ore de repaus vocal abia inghit saliva de cat de uscat e gatul! Stiti cumva cate poate fi cauza si ce pot sa fac?
Multumesc frumos,
Gabriela
Ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie de cateva zile: am gatul foarte uscat, am impresia ca abia pot sa inghit saliva si aceasta senzatie se accentueaza seara dupa o zi in care vorbesc destul de mult ( lucrez in vanzari). Cateodata am si o f mica raguseala. Ma deranjeaza foarte mult insa aceasta senzatie de gat uscat si senzatie de nisip in zona amigdalelor. Dimineata cand ma trezesc dupa atatea ore de repaus vocal abia inghit saliva de cat de uscat e gatul! Stiti cumva cate poate fi cauza si ce pot sa fac?
Multumesc frumos,
Gabriela
2 comentarii
1 sa citesti tot ce sa scris pe forum despre faringite iritative
2 cauza gatuuui uscat este Gresala in alimentatie si probelmele gastro- intestinale
gasesti si despre asta sute de postari pe forum
2 cauza gatuuui uscat este Gresala in alimentatie si probelmele gastro- intestinale
gasesti si despre asta sute de postari pe forum
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13greturi, balonari
- 3Durere in gat, gat uscat si umflat + durere la inghitire
- 5nod aer in gat si aproape ca nu pot respira
- 2problema cu gatul
- 14Pete galbene in gat
- 6senzatie de sufocare, gat uscat
- 2Gat uscat
- 8gat uscat, limba iritata, ganglion submandibular dureros, disconfort partea stanga
- 0Gat uscat / iritat pe timp de noapte
- 0nas permanent infundat, raguseala, dureri de cap, sufocare
- 2Problemă la nivelul gâtului
- 3Constrictie, spasme in interiorul gatului, Va rog mult sa imi raspundeti
- 0Gat uscat
- 3Gat uscat, senzatie de sufocare, tuse cu expectoratii
- 2Gat uscat după ce fumez
- 2Gust amar, gatul uscat și amar, buzele de parca a mâncat ardei iute
- 2Gat uscat si usturime
- 11Tumori limba
Mai multe informații despre: gatul uscat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: