Stres, anxietate, tiroida, lipsa minerale? | Forumul Medical ROmedic

Stres, anxietate, tiroida, lipsa minerale?

17-03-2017
Elena2222
Nu este medic/terapeut
Elena2222
Istoric: spasmofilie, anxietate si atacuri de panica, analizele la inima au fost ok, cele de sange au fost ok, calciu si magneziu ies mereu la limita inferioara

Simptome de 2 saptamani:
1) puls intre 70-90 in repaus
2) tensiune 10, 7 pana la 12, 8
3) tremurat gen cutremur interior
4) tremurat in picioare, nu pot sa stau in picioare, sint ca obosesc si trebuie sa ma sprijin
5) zbatere pleoape
6) imi simt uneori pulsul in tot corpul
7) simt uneori ca imi ies ochii din orbite
8) uneori am valuri de caldura
9) nu suport trecerile de la aer rece la aer cald
10) gat, nas uscat
11) presiune in cap
12) am momente cand ma simt foarte slabita, si dupa imi revin. De asemenea am momente cand pot sa urc 8 etaje in fuga si momente cand de abia ma pot deplasa pana la baie.

Unele simptome le aveam si in trecut cand aveam anxietate, dar altele sunt noi. Nu mananc lactate si nu iau niciun supliment in prezent. Aceste simptome au aparut dupa ce am tinut post 2 saptamani.

Ce poate fi? Anxietate din nou? Sau iarasi caderi de calciu sau alte minerale
1 comentarii
1
18-03-2017, ora 09:06
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Pentru siguranță mergeți la medic, făceți-vă analizele și dacă acestea sunt în ordine, consultați un psiholog clinician care să vă facă o evaluare psihologică. Pe baza rezultatelor obținute vă va recomanda o intervenție psihologică sau dacă e cazul vă va trimite la un psihiatru pentru stabilirea medicației.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •