Ce se intampla.totusi ?

Salutare. Am mai scris pe forum cateva subiecte referitoare la atacurile de panica si anxietate insa am o problema care ma supara si nu stiu ce este. Am renuntat la tratamentul de anxietate intrucat nu vreau ca la 22 de ani sa ma indop cu pastile si imi iese ;))
Problema pe care o am sta in.nici eu nu stiu. E de la inima, nu e de la inima.e de la plamani nu e de la plamani. Am facut zeci de ekg, ecografie si nu mi s-a spus ca as avea ceva.
Zilele trecute am urcat pana la etajul 4 sa iau ceva din casa si mam pus pe genunchi, inima batea mai alert ca dupa un efort si deodata m-au luat cateva extrasistole din ce am realizat eu...am pus pana la vena de la gat si inima batea odata, apoi pauza urmata de cateva batai rapide dar m-am linistit, aseara am iesit la alergat si dupa cateva ture in timp ce alergam am simtit o senzatie care nu pot sa o explic, e una care ma urmareste de multi ani.ca un gol care vine din interior pe trahee si o secunda de senzatie de lesin...e ca un gol in gat sau ceva nu stiu sa il explic.aveti ceva ideei ?? a mai patit cineva
Problema pe care o am sta in.nici eu nu stiu. E de la inima, nu e de la inima.e de la plamani nu e de la plamani. Am facut zeci de ekg, ecografie si nu mi s-a spus ca as avea ceva.
Zilele trecute am urcat pana la etajul 4 sa iau ceva din casa si mam pus pe genunchi, inima batea mai alert ca dupa un efort si deodata m-au luat cateva extrasistole din ce am realizat eu...am pus pana la vena de la gat si inima batea odata, apoi pauza urmata de cateva batai rapide dar m-am linistit, aseara am iesit la alergat si dupa cateva ture in timp ce alergam am simtit o senzatie care nu pot sa o explic, e una care ma urmareste de multi ani.ca un gol care vine din interior pe trahee si o secunda de senzatie de lesin...e ca un gol in gat sau ceva nu stiu sa il explic.aveti ceva ideei ?? a mai patit cineva
1 comentarii

Cam 5-10 % dintre persoane se vindeca complet de la primul episod de anxietate.
Puteti sa va prezentati la cardiolog si sa cereti toate analizele amanuntite pentru inima.
Daca totul iese ek, astea sunt somatizari de anxietate. Citeste cu atentie despre asta pe site-urile de profil. Informeaza-te. Vezi videouri pe Youtube in romana si engleza. In general aceasta afectiune vine si se retrage in episoade.
Puteti sa va prezentati la cardiolog si sa cereti toate analizele amanuntite pentru inima.
Daca totul iese ek, astea sunt somatizari de anxietate. Citeste cu atentie despre asta pe site-urile de profil. Informeaza-te. Vezi videouri pe Youtube in romana si engleza. In general aceasta afectiune vine si se retrage in episoade.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51De 2 saptamani ia Xanax si nu se simte bine deloc
- 65anxietate-poate impreuna reusim
- 4Anxietate, neincredere in mine, griji.
- 21anxietate sau depresie?
- 5Batai ale inimi mai accentuate
- 34Nu vreau sa sufar din cauza anxietatii si sa imi fie frica si sa ies din casa
- 6anxietatea, lesin, glicemie scazuta, teama
- 369Depresie, Anxietate, TOC, TAB, Schizofrenie:Gestionare, Terapii, Suplimente-Solutii ajutatoare
- 8Stare de anxietate, frica, panica
- 3Am fost diagnosticat cu tulburare de anxietate
- 1pentru anxietate si atacuri de panica pt lua magneziu 400?
- 7Atac de panică, anxietate şi depresie;
- 1Presiune in piept, lipsa de aer, durere in zona sanului si a mainii stangi
- 3Ce poate fi? transpiratii, gaze, frisoane, anxietate
- 1Probleme la inima sau anxietate?
- 3Ce sa fie? Inima sau anxietate/depresie?
- 12Cum am preluat din nou controlul asupra vietii si gestionarea anxietatii
- 13Anxietate incurabila
- 4Ipohondrie sau probleme?
- 5Anxietate si tulburare de panica
Mai multe informații despre: Anxietatea accelerarea batailor inimii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: