Problema anticonceptionale Belara
Buna, am inceput in urma cu 10 zile sa iau anticonceptionalele Belara in urma unei vizite la ginecolog. Bineinteles ca am inceput sa le iau in prima zi de menstruatie.doar ca aceasta nu s-a oprit si a tinut cam 8 zile, iar de 2 zile e o substanta maronie si in cantitati destul de reduse, insa in a 9 zi am avut contact sexual( protejat si cu prezervativ) si am simtit o durere usoara in partea stanga urmata de o scurgere destul de consistenta de sange care s-a oprit in cateva ore, acum in continuare e acea substanta maronie.
Cam de 4 zile am si o stare usoara de greata si tot o usoara durere de cap.
Eu am mai luat si in trecut anticonceptionale dar nu am avut probleme cu ele( luam altceva nu Belara)
Stiu ca se mai intampla sa apara reactii adverse, de asta nici nu m-am dus la medic sa-i povestesc.am citit ca in general oricum se recomanda terminarea primului blister pentru a se vedea daca nu se opresc reactiile adverse.
Astept un sfat. daca e bine sa astept pana la sfarsitul blisterului si sa vad ce se intampla sau sa ma duc mai repede la doctor.ce credeti???
Cam de 4 zile am si o stare usoara de greata si tot o usoara durere de cap.
Eu am mai luat si in trecut anticonceptionale dar nu am avut probleme cu ele( luam altceva nu Belara)
Stiu ca se mai intampla sa apara reactii adverse, de asta nici nu m-am dus la medic sa-i povestesc.am citit ca in general oricum se recomanda terminarea primului blister pentru a se vedea daca nu se opresc reactiile adverse.
Astept un sfat. daca e bine sa astept pana la sfarsitul blisterului si sa vad ce se intampla sau sa ma duc mai repede la doctor.ce credeti???
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Menstruatia continua sa intarzie
- 10Anticonceptionalele si menstruatia
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 4oare nu-mi accepta corpul contraceptivele?
- 19contraceptiv injectabil
- 4As dori detalii despre anticonceptionalele mercilon?
- 4ciclul menstrual
- 8melleva 35 de 21 zile
- 4daca iei contraceptive si esti insarcinata mai vine menstra?
- 3contraceptie desorelle
- 5durere genunchi in special cand trebuie sa imi vina menstruatia
- 3Administrare anticonceptionale
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 4anticonceptionale
- 4Vomarea pastilei contraceptive
- 6Menstruatie dupa 19 zile
- 6se poate ca sa intrerup blisterul dupa ce am luat a 14-a pastila?
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 0Arcoxia si Novynette
- 3Probleme menstruale
Mai multe informații despre: Menstruatia Administrarea contraceptivelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: