Insarcinata la primul act sexual?
Buna! Am 19 ani iar in urma cu 5 zile am avut primul contact sexual insa a fost neprotejat. Prietenul meu nu a ejaculat in mine, insa am auzit ca se poate ramane insarcinata si de la substanta pe care ei o elimina in momentul in care sunt excitati. Precizez ca m-a penetrat de 3-4 ori parca dar niciodata foarte adanc pentru ca ma durea tare. Am sangerat foarte putin pe servetel 2 zile. Ultima menstruatie am avut-o in data de 13, iar ciclul meu e scurt si neregulat. Sunr foarte agitata in privinta asta. As putea ramane insarcinata?
3 comentarii
Buna ziua, in lipsa folosirii metodelor contraceptive puteti ramane insarcinata. Va recomandam sa efectuati un test de sarcina recoltat din sange BetaHcg si pe viitor sa va protejati impotriva unei sarcini nedorite sau a unei infectii cu transmitere sexuala folosind prezervativ si/sau alta metoda de contraceptie agreata impreuna cu medicul dsv si nu administrata in urma sfaturilor de la cunostinte/prieteni/forumuri internet
Va multumim,
Echipa Medicala Marie Stopes
Va multumim,
Multumesc pentru raspuns. Insa nedumerirea mea este ca in 13 iulie am avut ultima menstruatie, iar in 5 august am avut contactul. Am fost fertila in aceasta perioada, iar sansele de a ramane insarcinata sunt mari?
Buna ziua, perioada dvs. fertila o puteti monitoriza in fiecare luna cu testele de monitorizare ovulatie pe care le puteti gasi in farmacie. Perioada fertila difera, nu este standard pentru fiecare femeie. De aceea exista posibilitatea sa ramaneti insarcinata in cazul unui contact sexual neprotejat in perioada fertila.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Vorbind despre sex
- 9prietenul nu ma poate dezvirgina
- 4oare de ce dupa dezvirginare nu mi-a curs sange?
- 3Primul act sexual, protejat, sunt insarcinata? Va rog raspundeti-mi!!
- 4Durere in timpul actului sexual dupa deflorare
- 4Primele acte dupa dezivirginare
- 2efecte a primului contact?
- 4Deflorare dureroasa sau nu ?
- 0Chist maroniu la intrarea in vagin
- 2Nu se mai scoala
- 2Probleme erectie
- 2Ajutati-ma! primul meu contact sexual
- 3Intrebari / nelamuriri despre penis
- 6Cateva intrebari despre primul act sexual.
- 5Sarcina?
- 0Se poate sa rămână însărcinată ?
- 2Primul contact sexual
- 2Himenul elastic
- 2Mai sunt sau nu virgina ? Am luat vreo boala cu transmitere sexuală ?
- 2Prima experiența sexuală
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: