Penis enorm, dureri
Buna, as dori o indrumare, sau un sfat
Am un amant cu 10 ani mai tanar care imi face aproape zilnic sex anal, de 3-4 ori pe zi. Problema este ca are penisul enorm si foarte gros si zile intregi ma doare fundul groaznic. De multe ori ii fac si sex oral ca sa ejeculeze. De curand, cam cu 3 zile in urma am inceput sa am dureri in gat si mi-s-a inflamat si limba si mi-au aparut bubite rosietice pe buze care imi dau senzatii de mancarime (prurit). Ce ma sfatuiti sa fac, cum ma pot proteja fata de asemenea penis, exista cumva creme sau asa ceva, ce metode pot adopta impotriva durerilor in timpul sexului anal.
Am un amant cu 10 ani mai tanar care imi face aproape zilnic sex anal, de 3-4 ori pe zi. Problema este ca are penisul enorm si foarte gros si zile intregi ma doare fundul groaznic. De multe ori ii fac si sex oral ca sa ejeculeze. De curand, cam cu 3 zile in urma am inceput sa am dureri in gat si mi-s-a inflamat si limba si mi-au aparut bubite rosietice pe buze care imi dau senzatii de mancarime (prurit). Ce ma sfatuiti sa fac, cum ma pot proteja fata de asemenea penis, exista cumva creme sau asa ceva, ce metode pot adopta impotriva durerilor in timpul sexului anal.
5 comentarii
Intr-un alt post spuneai ca ai ceva probleme in urma sexului cu 7 barbati...cam zbuciumata as spune, dar cine sunt eu sa te judec.In ceea ce priveste problema postata aici, ai putea sa renunti la sexul anal si sa il practici doar pe cel normal...Pana la urma, cred ca e mai placut asa...
Ce varsta ai, ca tare neinformata pari, , , , ?
Am aceeasi observatie ca Mihaela. In general tot ce e contra naturii poate avea urmari neplacute.
Un control la ginecolog ti-ar prinde bine. Pare ca ai boli transmisibile sexual.
Asta in cazul in care postarea nu e doar una falsa care urmareste altceva, , , ,
Am aceeasi observatie ca Mihaela. In general tot ce e contra naturii poate avea urmari neplacute.
Un control la ginecolog ti-ar prinde bine. Pare ca ai boli transmisibile sexual.
Asta in cazul in care postarea nu e doar una falsa care urmareste altceva, , , ,
Eu cred ca ar fi bine sa consulti un neuropsihiatru...are si sexul rostul si rolul lui...cu 7 barbati...???anal, oral...dar normal nu sti sa faci???
Eu cred ca autoarea sau autorul postului nu este persoana din poza, poate cineva rautacios la adresa doamnei din fotografie.
Si eu cred la fel Otilia
Adminii ar trebui sa scoata aceasta poza
Probabil femeia respectiva probabil habar nu are ca un stalker ii pune poze pe forumuri cu astfel de mesaje...
Adminii ar trebui sa scoata aceasta poza
Probabil femeia respectiva probabil habar nu are ca un stalker ii pune poze pe forumuri cu astfel de mesaje...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12sexul anal = alte boli?
- 5cum se masoara penisul?
- 3Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?
- 5penisul meu in stare de erectie este de 13 cm
- 4intre pompa vid si pastila.. marirea penisului
- 6gonoree?
- 2Lungime mica a penisului
- 3Penetrarea fundului!
- 5Penis 20 cm si sex cu probleme
- 5Sex anal neprotejat si sarcina
- 7Infectat cu hiv ?
- 0Probleme la penis
- 2Problemă cu mărimea penisului
- 2Penis mai gros
- 2Ajutor, sunt neliniștit.
- 4Sexul anal
- 3Sarcina?
- 0Ajutați-mă cu un sfat - înălțime mică și penis mic la 15 ani
- 2Sarcina ??? Urgent va rog raspundeti mi !!
- 1Dotarea mea nu este destul de mare.
Mai multe informații despre: Sexul anal marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: