Sex anal

Buna ziua! Eu si prietenul meu am facut sex anal neprotejat și a ejaculat atat in anus cat pe fund.
Exista vreun risc de sarcina? Eram in penultima zi de menstruatie. Mulțumesc anticipat
Exista vreun risc de sarcina? Eram in penultima zi de menstruatie. Mulțumesc anticipat
2 comentarii

Ce raspuns te-ai astepta sa primesti? Da, exista risc de sarcina, desi e unul destul de mic, in functie de cati spermatozoizi au reusit sa inoate pana in vagin (daca au reusit), fiindca, dupa cum probabil stii, nemernicii au flagel si circula/inoata in medii umede. Odata ajunsi in vagin, supravietuiesc acolo si 4-5 zile, de aceea trebuie evitat sexul vaginal neprotejat in cele 4-5 zile dinainte de ovulatie, chiar si sexul anal neprotejat trebuie evitat in acel interval, fiindca e posibil ca sperma/spermatozoizii sa ajunga si in vagin (in the heat of the moment). Citind si celelalte comentarii ale tale de pe alte topicuri similare, observ ca duci lipsa de notiuni elementare si esentiale de educatie sexuala, si ar trebui sa pui mana sa te documentezi, daca vrei sa eviti situatii neplacute in viitor. De asemenea, nu pot sa nu remarc faptul ca faci sex anal cam des. Ar trebui sa stii ca rectul, colonul si tubul digestiv in general, nu au fost proiectate sa fie spalate, si cu siguranta nu au fost proiectate pt sex. Ca mai faci cate o clisma o data pe an, nu-i problema, dar sa faci atat de des cum banuiesc ca faci tu, e chiar periculos, iti poti da peste cap flora digestiva si pot aparea tot felul de boli metabolice. Nu e de joaca. Clismele nu trebuie facute mai des de o data la sase luni.
In incheiere, sunt curios daca sexul anal il faci fiindca iti place si tie, sau il faci mai mult la cererea partenerului, pt a-l multumi pe el. Daca il faci mai mult pt el, atunci e o problema. Aminteste-i ca si el are un anus si ca puteti incerca faimosii castraveti fabio si pe fundul lui. :))
In incheiere, sunt curios daca sexul anal il faci fiindca iti place si tie, sau il faci mai mult la cererea partenerului, pt a-l multumi pe el. Daca il faci mai mult pt el, atunci e o problema. Aminteste-i ca si el are un anus si ca puteti incerca faimosii castraveti fabio si pe fundul lui. :))

Mulțumesc frumos pentru răspuns. Cel mai probabil voi face un test peste 3 săptămâni. Iar da, sexul anal îl practicam din plăcerea amândurora, nu doar a partenerului.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24Sex anal cu un lubrifiant de senzatie
- 3Penetrarea fundului!
- 10Un sfat parintesc de la un medic!
- 5Sex anal neprotejat si sarcina
- 1sa fie HIV?
- 7Rupt prezervativ in timpul sexului anal
- 4Ajutor!!!!!!
- 2E posibil să rămân însărcinată dacă s-a terminat pe mine?
- 1ajutor, va rog!!
- 0Se poate pune problema de o sarcina?
- 2Sarcina ??? Urgent va rog raspundeti mi !!
- 6O intrebare putin inedita
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 1Sarcină sau nu?!
- 5Posibilitate de sarcina ?
- 2Sex anal și sarcina
- 1Sunt gravida ?
- 1Sex anal neprotejat - Ajutor
- 2Virgina insarcinata cu lichid preejaculator?
- 2Sunt speriat deoarece iubita mea ar putea fi insarcinata va rog sa ma ajutatii!!
Mai multe informații despre: Sexul anal sarcina fara penetrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: