Se poate sa fiu insarcinata? Am nevoie De sfatul unui medic va rog!

Buna seara; ultima menstruatie a fost pe data de 21 Decembrie, nu am un ciclu foarte regulat insa nu a intarziat niciodata mai mult de o saptamana. Ne dorim un copil, deci am avut contacte neprotejate. Am facut teste de sarcina insa par a fi negative, a doua liniuta a aparut dupa cateva ore si f stearsa. Saptamana asta am avut cateva scurgeri maronii, negre dar nu in fiecare zi.. intr-o cantitate ff mica.Nu stiu ce sa mai cred. Pot ajunge la medic abia joi de aceea am nevoie De o parere va rog!
1 comentarii

Linuta a doua trebuie sa apara dupa 10 minute sau cum scrie in prospect ca sa fiti insarcinata.
Cereti medicului ecografie transvaginala. Ovarele polichistice pot fi cauza menstruatiei neregulate. Oricum in momentul in care va ganditi ca vreti sa aveti un copil, mergeti la ginecolog pentru un control mai amanuntit. Preveniti astfel problemele care ar putea aparea in timpul sarcinii.
Cereti medicului ecografie transvaginala. Ovarele polichistice pot fi cauza menstruatiei neregulate. Oricum in momentul in care va ganditi ca vreti sa aveti un copil, mergeti la ginecolog pentru un control mai amanuntit. Preveniti astfel problemele care ar putea aparea in timpul sarcinii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3test de sarcina, menstruatie intarziata (9 zile)
- 4test de sarcina dupa 2 luni de la contactul sexual
- 2test de sarcina
- 2Este oare posibil ca testul sa nu arate o sarcina fiind prea avansata?
- 6menstruatie dupa testul de sarcina (test pozitiv)
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 3testele de sarcina
- 6am o intarziere a menstruatiei de 15 zile. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative
- 4test de sarcina
- 33 teste negative
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 7urgent: prezervativ spart si postinor
- 5test de sarcina pozitiv si menstruatia
- 3sarcina?
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 3Test de sarcina după contact sexual
- 1Testul de sarcina ultrasensibil
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: