o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
va rog din suflet sa ma ajutati!nu mi-am inceput inca viata sexuala, insa acum 1 luna si 2 saptamani eu si prietenul meu "ne-am jucat", n-au fost momente in care as fi sigura ca ar fi putut intra un spermatozoid in vaginul meu.dar am fost speriata cand in timpul primei menstruatii dupa ce "ne-am jucat" ma tinea un ovar.am fost la medic, mi s-a spus ca nu am nimic, am luat antibiotice si mi-a trecut.dar de atunci se tot aude in zona ovarelor ca si cum nu s-ar face bine "circulatia".am facut doua teste(dupa aprox 3 saptamani), au iesit negative, dar pe ele scria "numai pentru diagnostic in vitro", nicio farmacista n-a stiut sa-mi explice exact ce inseamna asta, dar spuneau ca nu are nicio legatura.mentionez ca peste presupusa sarcina mi-au venit doua menstruatii normale, regulate...
acum 10 zile, m-am "jucat" iarasi cu prietenul meu dar aveam lenjerie intima pe noi, nu eram nici in perioada fertila, si nici n-a ejaculat.dar de doua zile am ameteli si greturi...poate fi de la faptul ca m-am consumat mult cu problema asta sau poate fi o criza de colecist, acum nu stiu...dar va rog din suflet, spuneti-mi sincer...exista sanse sa fiu insarcinata?:-ss va multumesc anticipat.
acum 10 zile, m-am "jucat" iarasi cu prietenul meu dar aveam lenjerie intima pe noi, nu eram nici in perioada fertila, si nici n-a ejaculat.dar de doua zile am ameteli si greturi...poate fi de la faptul ca m-am consumat mult cu problema asta sau poate fi o criza de colecist, acum nu stiu...dar va rog din suflet, spuneti-mi sincer...exista sanse sa fiu insarcinata?:-ss va multumesc anticipat.
11 comentarii
nu va mai jucati.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
in legatura cu durerile ametelile greturile.du-te la medic..nu cred ca e posibil sa ramai insarcinata..asa usor dar pt siguranta ta protejeaza-te...sunt atatea metode.contraceptive..
sfat:iubiti-va original.
in legatura cu durerile ametelile greturile.du-te la medic..nu cred ca e posibil sa ramai insarcinata..asa usor dar pt siguranta ta protejeaza-te...sunt atatea metode.contraceptive..
sfat:iubiti-va original.
Drept sa-ti spun si eu as innebuni cu atatea intrebari!!!!!Daca toate analizele ti-au iesit bine de ce iti faci atatea probleme??Nu cred ca esti insarcinata, nu-ti crea probleme acolo unde nu sunt.
si noi ne-am jucat inainte sa ne incepem viaat sexuala si am trecut printr-o sperietura.dar in ceea ce te priveste pe tine nu cred ca sunt probleme.Dak nu a ejaculat mai ales, plus ca erati imbracati, iar din cate stiu eu spermatozoizii mor la contactul cu aerul.Dak gresesc sa ma corecteze cei care sunt mai informati.
Pai.sa-ti explic.e f important psihicu.daca t stresezi ai tot felu d senzatii.poti si sa lesini si sa ai greturi.pot sa ai o groaza d simptome (probabil daca t uiti bine si ai sti ca asta e un semn cand esti grvida o sa ti se para ca ai abdomenul un pic umflat)
Eeeee.ideea e ca tra sa t calmezi, sa ai grija sa nu va "jucati" in zilele 12-18 ale ciclului. Daca t stresezi si crezi ca esti insarcinata.o sa-ti intarzie menstruatia (in conditii d stres menstruatie poate intarzia si o luna) si atunci sa vezi stres :) si nu cred ca vrei asta. Si testele sunt sigure 99%.eu as zice chai 100% pt ca daca nu sunt bune nu apare nici o linie (adica nu apare nici cea d control)
Eeeee.ideea e ca tra sa t calmezi, sa ai grija sa nu va "jucati" in zilele 12-18 ale ciclului. Daca t stresezi si crezi ca esti insarcinata.o sa-ti intarzie menstruatia (in conditii d stres menstruatie poate intarzia si o luna) si atunci sa vezi stres :) si nu cred ca vrei asta. Si testele sunt sigure 99%.eu as zice chai 100% pt ca daca nu sunt bune nu apare nici o linie (adica nu apare nici cea d control)
va multumesc mult tuturor.azi mi-am facut un alt test si a iesit negativ, dar nu m-am potolit si am facut si un test de sange, din cate stiu are precizie 100%.primesc raspunsul peste o saptamana.astept sa ma linistesc...
ma bucur ca ai luat hotararea de a consuilta un medic.in cazuri de genul acesta e cea mai buna solutie in primul rand pt linistea ta...sunt sigura ca nu esti insarcinata.daca ti-ai facut testul si e negativ...calmeaza-te.si nu te mai stresa...asa eram si eu cand mi-am inceput viata sexuala chiar daca ma protejam imi faceam griji, si cate 3-4 teste de sarcina pe zi
sa stii ca te inteleg perfect!iti doresc numai bine.
sa stii ca te inteleg perfect!iti doresc numai bine.
deci mie inca nu-mi vine sa cred.de la incidenta din septembrie chiar nu pot fi insarcinata, dupa trei teste negative si doua menstruatii normale...dar acum nu ma lasa ametelile si parca mi s-au intarit sanii...oare chiar am probleme cu psihicul? cum Dumnezeu sa raman insarcinata cand aveam lenjerie intima pe noi, n-a ejaculat si nici nu eram in perioada fertila?:((
deci.dupa cum ti-am mai spus.nu-ti fa degeaba probleme.sanii se intaresc si inainte d menstruatie (un lucru normal si fiziologic), si "vanataia d la mana" depinde.d cum ai tinut amna dupa c ti-a luat sange.trebuie sa o ti intinsa nu antebrat flectat p brat.o sa treaca cam in 5-7 zile
a iesit negativ. va multumesc tuturor.
acum pot dormi si eu linistita :)
aveti grija toti cei care ajungeti sa cititi mesajul meu, nu va jucati cu treburile astea!
acum pot dormi si eu linistita :)
aveti grija toti cei care ajungeti sa cititi mesajul meu, nu va jucati cu treburile astea!
Stresul, din cate am citit eu mai sus, ar putea sa faca ca menstruatia sa intarzie?Si chiar 2 saptamani?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1este posibil sa fiu insarcinata?
- 46poti sa ramai gravida si fara penetrare?
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 7duphaston sa fie problema?
- 4ameteala si pierderea echilibrului
- 8Daca sunt insarcinata
- 8sunt sau nu insarcinata? urgent!!!
- 6Am nascut acum 4 luni... Sa fie o noua sarcina?
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 0Crampe abdominale, greata, diaree, constipatie
- 5Lichidul preejaculator si sarcina
- 0Urgent! Aş putea rămâne însărcinată?
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 5simt un nod in gat si am niste ameteli
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 2Menstruatie pe timpul sarcinii
- 2Insarcinata?
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
Mai multe informații despre: Prima menstruatie sunt insarcinata? Ameteala Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: