se poate sa fi ramas insarcinata?
buna seara,
am luat postinor 2 de 3 ori anul acesta, la intervale de 2 si 3 luni, din motive neintemeiate, dar cu convingerea ca mai bine asa decat sa risc o sarcina nedorita. menstruatia mea s-a dereglat semnificativ dar in 3 luni niciodata nu a intarziat mai mult de 28 de zile. s-a intamplat chiar sa imi vina la 2 sau 3 saptamani.
am avut un contact sexual protejat recent, dar ma chinuie intrebarea daca as putea totusi sa fi ramas insarcinata.
am fost la medicul ginecolog si mi-a recomandat contraceptive, dar ca sa le pot lua trebuie astept prima zi a menstrei.
cum pot afla sigur daca sunt insarcinata? am facut un test ieri si a iesit negativ.
am luat postinor 2 de 3 ori anul acesta, la intervale de 2 si 3 luni, din motive neintemeiate, dar cu convingerea ca mai bine asa decat sa risc o sarcina nedorita. menstruatia mea s-a dereglat semnificativ dar in 3 luni niciodata nu a intarziat mai mult de 28 de zile. s-a intamplat chiar sa imi vina la 2 sau 3 saptamani.
am avut un contact sexual protejat recent, dar ma chinuie intrebarea daca as putea totusi sa fi ramas insarcinata.
am fost la medicul ginecolog si mi-a recomandat contraceptive, dar ca sa le pot lua trebuie astept prima zi a menstrei.
cum pot afla sigur daca sunt insarcinata? am facut un test ieri si a iesit negativ.
4 comentarii
am uitat sa adaug ca menstra trebuia sa imi vina acum 2 zile.
mai asteapta si mai fa un test de sarcina.Si nu-ti mai nenoroci organismul cu postinor luat asa des.Pune"caciulitza" la penis si protejeaza-te!
mai asteapta si mai fa un test de sarcina.Si nu-ti mai nenoroci organismul cu postinor luat asa des.Pune"caciulitza" la penis si protejeaza-te!
a avut mereu caciulita. problema e cu piticii de pe creier.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1poate exista sarcina in acest caz?!
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 8beta hcg-valoarea 1, 2 ce inseamna?!urgent!
- 14oare sunt insarcinata?
- 5ce probabilitate ar fi de sarcina?
- 4posibila sarcina?
- 5e posibil sa raman insarcinata?
- 8sunt insarcinata?
- 6Pot ramane insarcinata daca...
- 7Pot fi insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 5Sarcina sau nu?
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 3sarcina la o saptamana dupa ciclu?
- 1Sarcina? As fi cel mai fericit om de pe lume
- 5Risc de sarcina sau dereglare hormonala?
- 2Sarcina si lichid preejaculator
- 2Posibila sarcina?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 0Anticonceptionale Artizia si Eficef
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: