Posibila sarcina? Ajutor, va rog!

05-09-2011
adrian_vlad
Nu este medic/terapeut
adrian_vlad
Buna. Am 17 ani, prietena mea are 15 si in urma cu cateva ore, mi-a facut un sex oral. Ea statea intinsa pe pat, iar eu eram peste ea cu organul genital in cavitatea ei bucala. Cand m-am ridicat de pe ea, penisul meu a atins vaginul ei, pentru mai putin de o secunda. Nu a existat niciun fel de penetrare, penisul nu a intrat inauntru si nu ejaculasem inca, dar sesizasem cu un pic de timp inainte putina sperma pe capul penisului. Am ejaculat dupa inca 10 minute de sex oral pe sanii ei.

Intrebarea mea e: exista vreo posibilitate sa fi lasat putina sperma pe vaginul ei, iar aceasta sa patruna in uter ? Repet, nu a existat penetrare, ea e virgina, himenul ei e intact. Dar ma intreb daca se poate sa se fi scurs inauntru suficienta sperma incat sa ramana insarcinata.

Astept un raspuns cat mai repede cu putinta. Va rog. Multumesc.
11 comentarii
0
05-09-2011, ora 18:24
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Cum adica nu ai ejaculat, dar de fapt aveai un pic de sperma?Nu exista sanse sa ramana insarcinata..
0
05-09-2011, ora 18:32
adrian_vlad
Nu este medic/terapeut
adrian_vlad
Trebuie sa recunosc ca nu sunt un bun cunoscator al sexului. Insa, inainte sa ii ating intamplator vaginul, am observat ca penisul imi era foarte, foarte umed, ca si atunci cand ejaculez inainte de masturbare. Ejacularea propriu-zisa a avut loc 10 minute mai tarziu, intr-un cu totul alt loc decat vaginul ei. Dar m-a speriat acea umezeala. Si da, poate suna penibil, dar am spus mai sus ca acel lichid este sperma pentru ca asa credeam. Nici acum nu stiu ce este lichidul acela.

De-aici nelamurirea si incapacitatea de a-mi da seama daca am lasat-o sau nu insarcinata.
0
05-09-2011, ora 23:18
adrian_vlad
Nu este medic/terapeut
adrian_vlad
Ar trebui sa ia maine pilula de a doua zi, pentru orice eventualitate? O sarcina e ultimul lucru din lume pe care mi'l doresc.
0
06-09-2011, ora 03:32
euard91
Nu este medic/terapeut
euard91
"Buna. Am 17 ani, prietena mea are 15 si in urma cu cateva ore, mi-a facut un sex oral. Ea statea intinsa pe pat, iar eu eram peste ea cu organul genital in cavitatea ei bucala. Cand m-am ridicat de pe ea, penisul meu a atins vaginul ei, pentru mai putin de o secunda. Nu a existat niciun fel de penetrare, penisul nu a intrat inauntru si nu ejaculasem inca, dar sesizasem cu un pic de timp inainte putina sperma pe capul penisului. Am ejaculat dupa inca 10 minute de sex oral pe sanii ei" STII CUM AI SPUS TU ACUMA?daca poti lasa o femeie gravida gandindute la ia cand te masturbezi.Ba omule fii atent, daca nu i-ai bagat banana in gaurica si numa ai excitato si sa spunem ca ai lasat spermatozoizi la labi nu are cum ramane gravida si iti dau si explicatia:spermatozoizii mor in minim 5 minute si maxim 12 ore depinde unde ii arunci daca ii lasi la intrarea in organul ei genital fara so penetrezi eu iti mur cam in 4 ore finca sunt mentinuti la temperatura corpului, de ce oare daca te duci sa donezi sperma doamna/ul doctor iti spune puneti sperma de acasa intr-un flacon steril si aduceti-o in cel m-ai scurt timp mentinuta la temperatura corpului.
0
06-09-2011, ora 12:11
adrian_vlad
Nu este medic/terapeut
adrian_vlad
Multumesc de raspunsuri.

Totusi, pot exista complicatii severe daca ia pastila de a doua zi fiind virgina?
0
06-09-2011, ora 20:17
OtiliaT
Nu este medic/terapeut
OtiliaT
Nu are pentru ce sa ia pastila de a doua zi!
Poate ca, inainte de a va incepe viata sexuala, ar fi mai bine sa va mai informati, pentru ca data viitoare sa nu va mai faceti griji!
Si..ma intreb si eu. daca ii face sex oral de la 15 ani... ce-i va mai face sotului????!!!!!
0
06-09-2011, ora 21:30
adrian_vlad
Nu este medic/terapeut
adrian_vlad
Astazi a luat la 14:30 o pastila de Postinor, urmeaza sa o ia pe cea dupa 12 ore la 2:30 in noaptea aceasta.
Pana acum, nu a avut nicio problema, nici voma, nici dureri, nici sangerari. Ramane sa vad ce se intampla mai incolo.

Am inteles ca exista posibilitatea ca aceasta pastila sa ii deregleze ciclul ? Deci daca ii intarzie mai mult de 5 zile decat de obicei, pot incepe sa ma...ingrijorez?
0
07-09-2011, ora 10:28
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Sunteti culmea zau!!! V-a spus toata lumea ca nu este nevoie de nicio pilula si totusi v-ati incapatanat ca doi copii nestiutori ce sunteti. Bine spune otilia, informati-va inainte sa va apucati sa faceti sex. Sau nu faceti. Sunteti oricum prea mici. De ce mai ceri sfaturi aici pe forum daca oricum nu tii cont de ele? Nu era absolut deloc nevoie de pilula aia nenorocita care o va deregla foarte urat si inutil. Nu exista sarcina fara penetrare! Nu mai faceti prostii din astea, care lasa consecinte grave si de care va va parea rau in viitor! Doamne...cum sa ramana mai gravida daca ea e virgina, daca nu a existat un contact sexual??? Copii fara minte! Sexul oral nu inseamna contact sexual. Si zau ca a innebunit lumea!!!!!!!!!!!! Sex oral la 15 ani?????!!!!!!!!!!!!!!! Pai ce o sa mai faca fata asta peste vreo 10-15 ani???
Da, poti incepe sa te ingrijorezi. Pilula de a doua zi este o bomba hormonala!!!!
Un SFAT: vedeti-va de SCOALA si lasati PROSTIILE! Sau macar lasati-le pe mai tarziu cand veti avea mai multa minte!
0
07-09-2011, ora 11:59
adrian_vlad
Nu este medic/terapeut
adrian_vlad
Stiti care e de fapt problema si de ce pana la urma am hotarat amandoi ca ea sa foloseasca aceasta pilula? Ca sa eliminam orice suspiciune. Vedeti si voi, Internetul duduie de povesti. 100 de oameni, 100 de pareri DIFERITE. Despre orice. E suficient sa dati un search pe Google ca sa gasiti doctori care baga mana-n foc ca poate exista sarcina fara penetrare si virgine insarcinate. Nu stiu cat sunt de adevarate toate lucrurile astea, dar puneti-va in postura noastra. Doi tineri adolescenti, care vor putina placere. Comit o greseala (ce am scris mai sus), un lucru care nu ar fi vrut sa se intample. Se sperie. La cine pot apela, cu cine pot vorbi, cum se pot informa ? Simplu. Deschid PC-ul, intra pe Internet si se documenteaza cat pot. Inca suntem minori, inca exista oameni care ne au sub tutela, care ar fi extrem de dezamagiti si de mahniti sa afle ce facem, neglijand faptul ca daca si ei ar trai vremurile astea, ar face probabil aceleasi greseli. Repet: ce altceva am putea face in afara de a ne informa si a de a stopa prin orice mijloace posibila greseala ? Tin sa va multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru faptul ca v-ati rapit din timp pentru a incerca sa imi dati un raspuns. A fost o problema extrem de delicata.

A luat azi-noapte la 2:30 pastila, a adormit instantaneu, s-a trezit la 9:00 si nu are nicio problema. Speram sa nu fie probleme nici cu ciclul si sa ii vina normal.

Va intreb doar: de ce toata lumea sustine cu vehementa faptul ca exista posibilitatea ca o femeia sa ramana insarcinata si fara penetrare si ca si spermatoizii din lichidul seminal sunt la fel de "capabili" ca cei din sperma?
0
07-09-2011, ora 18:19
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Deci in primul rand, nu se deregleaza pe moment, asta se va intampla in cateva zile, sau ii poate intarzia menstra, sau sa-i apara sangerari, citeste prospectul si ai sa te lamuresti, in al doilea rand, acel lichid seminal, contine f putini spermatozoizi si cateodata nici cand exista penetrare, nu sunt indeajuns de eficienti ca sa poate fecunda ovulul, asta nu inseamna ca nu se intampla,..ea este virgina, deci acel himen, ofera cat de cat o protectie, nu a existat penetrare, nu a existat sperma, deci sansele sunt 0, nu mai luati voi de capul vostru pilule asa aiurea, chiar este o bomba hormonala, si ea nu poate fi luata tot timpul, numai cand necesita cu adevarat, atunci cand se rupe prezervativul si sperma ajunge in interiorul vaginului sau cand exista inconstienta, partenerii sunt dusi de val si nu se protejeaza in nici un fel..nu este recomandat sa se ia mai mult de 2 ori pe an, numai in cazuri extreme..cum a zis si ladyy, informati-va inainte sa faceti sex, care sunt riscurle, bolile cu transmitere sexuala, si tot ce inseamna activitate sexuala...
0
07-09-2011, ora 22:05
adrian_vlad
Nu este medic/terapeut
adrian_vlad
Multumesc tuturor, ati fost de un real folos. :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •