exista vreun risc?
am hotarat sa fac pauza de vreo 2 luni de la anticonceptionale Aritizia, ca sunt deja 10 luni de cand le iau. Am luat luni seara ultima pastila din folie si vineri trebuie sa imi vina menstruatia. Problema e ca am avut 2 contacte sexuale neprotejate, unul ieri si unul azi. Exista vreun risc de sarcina daca nu mai continui cu anticonceptionalele?
7 comentarii
normal ca exista, daca le intrerupi poti ramane chiar de a doua zi, nu e logic? pt ca nu mai am nici un hormon care sa te protejeze. cum le intrerupi cum creste riscul de sarcina.
azi mi-a venit menstruatia. De acum incolo intentionez sa ma protejez. eu imi faceam griji doar pentru perioada de la ultima pastila pana la menstruatie. Stiu totusi ca esti protejata in pauza de 7 zile dupa ce termini o folie.
poi invatati fratilor sa va exprimati, eu nu aveam de unde sa stiu ca te referi la pauza, nu ti fa pobleme in pauza esti protejata 100%. si eu iau ac nu am av niciodata vreo problema in pauza de 7 zile.:*
alexiya, erai protejata la momentul in care tu ai intretinut acele doua contacte sexuale, asta am vrut sa spun.
Si raluca, daca azi iei ultima pilula din folie esti protejata pana iti vine menstruatia, chiar daca nu mai incepi o noua folie dupa pauza de 7 zile.
Si raluca, daca azi iei ultima pilula din folie esti protejata pana iti vine menstruatia, chiar daca nu mai incepi o noua folie dupa pauza de 7 zile.
poi otilia, eu ce am zis? daca citesti cu atentie postul de mai sus asta am si zis, daca ea nu s-a exprimat corect..normal ca nu exista riscuri in per de 7 zile si pana iti vine menstruatia, dupa menstruatie era problema daca era.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt gravida ?
- 3exista riscul unei sarcini?!
- 2poate ramine insarcinata daca.
- 8Dupa 7 luni cu logest, pot ramine insarcinata?
- 3posibil sa fiu insarcinata??
- 4este posibil?
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 7Insarcinata sau nu?
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 0Poate fi sarcina?
- 1Sarcinaaaa????
- 1Intarziere menstruatie
- 2Poate fii sarcina? Menstruatia absenta o luna
- 1Intarziere ciclu
- 0Ciclul menstrual întârzie
- 0E posibil să fiu din nou însărcinată?
- 3Prietenei mele nu i-a venit menstruația de 3 zile
- 1Menstruatie maronie...vreau sa stiu daca se poate sa fiu gravida..
- 1Sarcina sau altceva?
- 2Panică!! Oare e vorba de sarcină ?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata?