exista vreun risc?

26-07-2012
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
am hotarat sa fac pauza de vreo 2 luni de la anticonceptionale Aritizia, ca sunt deja 10 luni de cand le iau. Am luat luni seara ultima pastila din folie si vineri trebuie sa imi vina menstruatia. Problema e ca am avut 2 contacte sexuale neprotejate, unul ieri si unul azi. Exista vreun risc de sarcina daca nu mai continui cu anticonceptionalele?
7 comentarii
0
27-07-2012, ora 13:16
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu exista risc de sarcina.
0
27-07-2012, ora 17:36
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
normal ca exista, daca le intrerupi poti ramane chiar de a doua zi, nu e logic? pt ca nu mai am nici un hormon care sa te protejeze. cum le intrerupi cum creste riscul de sarcina.
0
27-07-2012, ora 18:08
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
azi mi-a venit menstruatia. De acum incolo intentionez sa ma protejez. eu imi faceam griji doar pentru perioada de la ultima pastila pana la menstruatie. Stiu totusi ca esti protejata in pauza de 7 zile dupa ce termini o folie.
0
27-07-2012, ora 18:47
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
poi invatati fratilor sa va exprimati, eu nu aveam de unde sa stiu ca te referi la pauza, nu ti fa pobleme in pauza esti protejata 100%. si eu iau ac nu am av niciodata vreo problema in pauza de 7 zile.:*
0
28-07-2012, ora 03:08
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
alexiya, erai protejata la momentul in care tu ai intretinut acele doua contacte sexuale, asta am vrut sa spun.
Si raluca, daca azi iei ultima pilula din folie esti protejata pana iti vine menstruatia, chiar daca nu mai incepi o noua folie dupa pauza de 7 zile.
0
28-07-2012, ora 14:19
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
poi otilia, eu ce am zis? daca citesti cu atentie postul de mai sus asta am si zis, daca ea nu s-a exprimat corect..normal ca nu exista riscuri in per de 7 zile si pana iti vine menstruatia, dupa menstruatie era problema daca era.
0
29-07-2012, ora 11:26
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Eu am inteles postul ei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •