Sangerare vaginala și sarcina
![andreea0623](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună ziua am 23 de ani și eu și soțul meu ne dorim sa facem un copil, am avut contact neprotejat, menstruației mea s-a încheiat pe 21 septembrie, iar eu de pe 7 octombrie am simtome de sarcină, greturi, amețeli, pofte ciudate, dureri de sani, erau și întăriți, încă sunt, urinari dese, stări de lesin, menstruația trebuia sa îmi vină pe 13, eu o am neregulata, asa ca o zi mi-a întârziat și în seara de 14 m-am trezit cu niște scurgeri vaginale rozali, am crezut ca este sângerarea de implantare, dar azi am observat ca culoarea sa închis un rosu aprins și am și niște chiaguri, eu am folosit și niște ob-uri și este o posibilitate ca, chisturile sa se fi produs de la obeuri, vreau sa știu este posibil sa fiu însărcinată sau sa îmi fac iluzii?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 2sunt gravida sau e vreo dereglare hormonala?
- 4pot fi gravida?
- 2insarcinata sau nu?
- 8Test de sarcina negativ apoi pozitiv
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 7Sunt insarcinata? urgent!
- 1Sunt insarcinata?
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
- 2Infectie sau sarcina??
- 1daca m-a atins cu penisul pe de-asupra organului meu genital pot ramane gravida?
- 4o posibila sarcina?
- 1am facut sex neprotejat nu sa terminat in mine e pisibil sa raman gravida??
- 5probleme cu menstruatia
- 1A ramas insarcinata??? Ajutorrrrr!!!!!
- 2E posibil sa fiu însărcinată?
- 5Rezultate hcg
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: