insarcinata sau nu?
de cateva zile am o sangerare, curge foarte putin iar eu iau anticonceptionale si inca nu le-am terminat mai am 3 pastile de luat pana ar trebui sa fac pauza de 7 zile, deci nu imi vine menstruatia..care ar putea fi motivul pt aceasta sangerare?e posibil sa fiu insarcinata?
8 comentarii
Poate ca nu le iei cam la aceeasi ora ci la intervale orare diferite..ia restul de pilule si vezi daca vei avea sangerare in pauza de 7 zile.Daca nu, fa-ti un test de sarcina...
eu acum o saptamana am fost operata de apendicita si in loc sa iau pastila joi seara am luat-o vineri dupa amiaza la ora 4 si restul le-am luat normal.cam cu o jumatate de ora le luam la intervale diferit.folosec anticonceptionale de 3 ani si pana acum nu am ramas niciodata insarcinata.este un sange mai "legat".si am ametelii in rest nimic...
Atunci e explicabil...acea decalare de orar la admistrarea pilulei si stresul interventiei...de-abea ai iesit din spital...Stai linistita caci problema ta se va rezolva de la sine, chiar de luna viitoare.
poti afla daca esti insarcinata cand faci analize la sange?????
Doar daca faci testul sanguin de sarcina.
mie mi-au facut analize la sange cand m-am operat de apendicita nu ginecologic si de aceea eram curioasa sa stiu ca poate sunt femei care sunt insarcinate si nu stiu si se opereaza de apendicita si vroiam sa stiu daca se vede cand fac analize la sange.Acum la apendicita fac raze la plamanii si analize la sange atat.va multumesc
dupa cat timp de la operatia de apendicita poti sa mananci seminte?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 7sarcina sau nu?
- 5sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 3Pot ramine insarcinata dupa am facut sex inainte de menstruatie cu o zi?
- 9lichidul preejaculatoriu si sarcina
- 8Exista sanse sa fii ramas insarcinata?
- 8sarcina? o parere va rog.. :)
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 6scurgeri maronii dupa antrenament
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 2Probleme in timpul actului sexual cu prezervativul (sanse de sarcina )
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 2Am avut contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului, exista vreun risc?
- 2Am avut contact sexual protejat, dar am semne de sarcina
- 0Sarcina sau nu?
- 1Există posibilitatea unei sarcini ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: