Este posibil sa fiu insarcinata?

Raspuns urgent va rog!!! Orice opinie este de folos
Buna ziua, sunt foarte ingrijorata in ceea ce priveste daca sunt insarcinata sau nu.. Mentionez ca am avut contact sexual cu iubitul meu acum 3 saptamani si am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative.. Nu prezint vreun simptom de sarcina, iar ciclul mi-a intarziat 5 zile.. La ultimul act sexual mentionez ca am facut o protejat iar apoi neprotejat, nu a ejaculat in mine si nici semne de picatura placerii nu a dat.. A urinat inainte sa o facem neprotejat si a durat foarte putin actul neprotejat..Am ciclu neregulat si de obicei nu vine niciodata la timp, dar sunt speriata... Am de gand sa mai fac un test saptamana viitoare in caz ca nu imi vine menstruatia pana atunci..Va rog frumos sa imi spuneti daca exista sanse sa fi ramas insarcinata sau nu. Va multumesc!
Buna ziua, sunt foarte ingrijorata in ceea ce priveste daca sunt insarcinata sau nu.. Mentionez ca am avut contact sexual cu iubitul meu acum 3 saptamani si am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative.. Nu prezint vreun simptom de sarcina, iar ciclul mi-a intarziat 5 zile.. La ultimul act sexual mentionez ca am facut o protejat iar apoi neprotejat, nu a ejaculat in mine si nici semne de picatura placerii nu a dat.. A urinat inainte sa o facem neprotejat si a durat foarte putin actul neprotejat..Am ciclu neregulat si de obicei nu vine niciodata la timp, dar sunt speriata... Am de gand sa mai fac un test saptamana viitoare in caz ca nu imi vine menstruatia pana atunci..Va rog frumos sa imi spuneti daca exista sanse sa fi ramas insarcinata sau nu. Va multumesc!
3 comentarii

Cum te fereste el pe tine de lichidul preseminal ? Prin urinare ?
Unde ai mai auzit-o pe asta ?
Unde ai mai auzit-o pe asta ?

La Ce se intampla doctore am auzit la televizor ca prin urinare se elimina spermatozoizii din canal si in asa fel nu mai exista un risc atat de mare. Poate nu o fi asa, dar am nevoie de o parere si un sfat, multumesc

Risc atat de mare nu inseamna ca nu exista risc. Prin lichidul preejaculator se elimina pina la 5 ml de lichid preejaculator care contine spermatozoizi.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 3as avea sanse sa raman gravida?
- 6spuneti-mi ce se intampla: sunt insarcinata din nou?
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 5Poate ramane gravida fiind virgina ?
- 1sunt insarcinata?
- 9Pot sa iau contraceptive si maine?
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 14Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 12Himen rupt sau nu ?
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 4E posibil sa raman insracinata?
- 4Simptome de sarcina dar hcg negativ (fals negativ?). Ce poate fi?
- 12Posibil sarcina nedorita
- 1Ciclul menstrual
- 3Sex neprotejat
- 2Sunt însărcinată?
- 0Sunt însărcinată?
- 1Ajutați-mă, pot rămâne gravida?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: