probleme la dezvirginare
![anonimus23](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara, sambata am incercat sa imi incep viata sexuala prima data am incercat fara prezervativ.. Si aveam senzati de jenare la nivelu glandului cand atingeam de vagin si revenea in faza fleasca sau daca nu aveam nici un fel de jenare la nivelu glandului pur si simplu revenea fleasca...
Dupa am incercat cu prezervativ la fel aceasi faza. Doar ca la prezervativ nu ma mai jena cand atingeam de vagin doar ca, nu imi puteam sa imi mentin erectia adica cand dadeam sa penetrez pierdeam erectia.. Doar cand mi se facea oral aveam erectie
Doctora mi-a zis ca am.. Jenarile astea din cauza ca am sensibilitatea prea mare si nu am ce face... Dar nu cred
Vreau sa mentionez ca ma masturbez des..
Ziceti-mi si mie ce sa fac ca sa nu mai pierd erectia si sa nu ma mai jeneze glandu la atingere.,
Sau de la ce poate fi pierdea erectie sau jenarea glandului. multumesc
Dupa am incercat cu prezervativ la fel aceasi faza. Doar ca la prezervativ nu ma mai jena cand atingeam de vagin doar ca, nu imi puteam sa imi mentin erectia adica cand dadeam sa penetrez pierdeam erectia.. Doar cand mi se facea oral aveam erectie
Doctora mi-a zis ca am.. Jenarile astea din cauza ca am sensibilitatea prea mare si nu am ce face... Dar nu cred
Vreau sa mentionez ca ma masturbez des..
Ziceti-mi si mie ce sa fac ca sa nu mai pierd erectia si sa nu ma mai jeneze glandu la atingere.,
Sau de la ce poate fi pierdea erectie sau jenarea glandului. multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4despre sex va rog ast rasp urgent
- 4primul contact sexual si sangerare de trei zile
- 1intarzierea menstruatiei dupa dezvirginare
- 0Primul contact sexual si teama unei sarcini nedorite
- 1Probleme in a obtine erectie sau in a mentine erectia! lamuriti-ma va rog
- 2buna seara ! nu imi pot mentine erectia
- 2Problema act sexual
- 9Primul act sexual
- 2Daca e virgina poate avea BTS?
- 6Ciclu scurt
- 1Senzatie neplacuta la atingerea glandului
- 1Gland sensibil
- 5Ajutor! poate să rămână însărcinată?
- 8Inceperea vietii sexuale - 13 ani
- 5Dezvirginare cu durere
- 4Ajutati-ma/ Snesibilitatea penisului
- 1Vreau răspuns serios. A fost protejat, dar tot îmi e teama. A fost prima mea experienta.
- 2Himenul elastic
- 3Nu simt nimic, este ca ea spune ca este virgina
- 1Pregătit pentru relații sexuale
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data hipersensibilitate penis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: