probleme la dezvirginare

Buna seara, sambata am incercat sa imi incep viata sexuala prima data am incercat fara prezervativ.. Si aveam senzati de jenare la nivelu glandului cand atingeam de vagin si revenea in faza fleasca sau daca nu aveam nici un fel de jenare la nivelu glandului pur si simplu revenea fleasca...
Dupa am incercat cu prezervativ la fel aceasi faza. Doar ca la prezervativ nu ma mai jena cand atingeam de vagin doar ca, nu imi puteam sa imi mentin erectia adica cand dadeam sa penetrez pierdeam erectia.. Doar cand mi se facea oral aveam erectie
Doctora mi-a zis ca am.. Jenarile astea din cauza ca am sensibilitatea prea mare si nu am ce face... Dar nu cred
Vreau sa mentionez ca ma masturbez des..
Ziceti-mi si mie ce sa fac ca sa nu mai pierd erectia si sa nu ma mai jeneze glandu la atingere.,
Sau de la ce poate fi pierdea erectie sau jenarea glandului. multumesc
Dupa am incercat cu prezervativ la fel aceasi faza. Doar ca la prezervativ nu ma mai jena cand atingeam de vagin doar ca, nu imi puteam sa imi mentin erectia adica cand dadeam sa penetrez pierdeam erectia.. Doar cand mi se facea oral aveam erectie
Doctora mi-a zis ca am.. Jenarile astea din cauza ca am sensibilitatea prea mare si nu am ce face... Dar nu cred
Vreau sa mentionez ca ma masturbez des..
Ziceti-mi si mie ce sa fac ca sa nu mai pierd erectia si sa nu ma mai jeneze glandu la atingere.,
Sau de la ce poate fi pierdea erectie sau jenarea glandului. multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3apar schimbari dupa primul contact sexual?
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 4primul contact sexual si sangerare de trei zile
- 4Prima data.. problema erectie
- 8mai sunt virgina?
- 0probleme cu penisul
- 1jenari la nivelul capului! va rog lamuriti-ma
- 5lamuriti-ma si pe mine! va rog - cand dadeam sa penetrez partenera revenea fleasca
- 1Sangerari urinare dupa primul act sexual
- 2Problema erectie
- 1Este posibil sa nu pot duce un contact sexual?
- 4Protejarea pentru primul act sexual
- 4Problema sex!
- 1Primul act sexual
- 0Se poate sa rămână însărcinată ?
- 2Primul contact sexual
- 0Dezvirginare
- 1Metode de contraceptie
- 4Prima experienta sexuala (not so good)
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data hipersensibilitate penis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: