a fost virgina sau nu?

14-10-2009
andrei1234
Nu este medic/terapeut
andrei1234
eu cu prietena mea am inceput viata sexuala acum un an si la primu contac nu ia curs sange da o durea foarte tare !!nust ce sa cred daca a fost virgina sau nu am mai intrebat pe niste prieteni si miau zis ca trebuia sa curga neaparat sange nust ce sa cred:( voi ce credeti a fost sau nu???multumesc
6 comentarii
0
14-10-2009, ora 09:50
nicolla_75
Nu este medic/terapeut
nicolla_75
buna.Esti cam nestiutor si cam neincrezator. Normal ca a fost virgina. de ce te indoiesti?doar pt faptul ca nu a curs un pic de sange?iti expic imediat;trebuie sa sti ca nu este obligatoriu sa curga acest un pic de sange, asta pt ca unele femei au acel himen mai elastec decat altele si el nu se rupe, poate ramane asa pana la nastere, atunci se poate intampla acest lucru.dar daca spui ca durerile au existat nu te indoi, a fost virgina si nu te mai consulta cu prietenii, barbatii nu stiu mare lucru, poti gasi destule surse sa te documentezi.sanatate.
0
14-10-2009, ora 18:16
andrei1234
Nu este medic/terapeut
andrei1234
aha da am mai vazut pe aici ca tot asa o durea si nu a fost virgina:(
0
15-10-2009, ora 12:40
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
nici eu nu am fost virgină şi nu am sângerat la primele contacte. un pic mai târziu am sângerat. nu e obligatoriu să se sângereze chiar deloc. sunt multe care nu sângerează. nu mai asculta prietenii, nu toată lumea stie chestii
0
16-10-2009, ora 17:34
teea
Nu este medic/terapeut
teea
nu trebuie sa curga neaparat sange! spune-le chestia sata prietenilor tai care sunt niste habarnisti!
daca a fost sau nu a fost, doar ea stie.avand in vedere ca tu nu ti-ai putut da seama.
daca vrei sa o crezi, bine...daca nu, la fel de bine...

ca si raspuns al intrebarea "voi ce credeti a fost sau nu???" -pe mine una nu ma intereseaza!
0
17-10-2009, ora 21:55
mika24
Nu este medic/terapeut
mika24
la cei care ti-au zis k "tre neaparat sa curga sange" zi-le sa mai ia cate o carte sa citeasca!!!! a fost virgina sau nu asta doar ea stie dar pt siguranta ta.nu sangele conteaza!!!! nu suntem toate la fel...
0
22-12-2010, ora 17:57
l@vinia
Nu este medic/terapeut
l@vinia
asa mi s-a intamplat si mie asa ca mai informeaza-te numai asculta in gura unora si altora stai lin ca si eu am fost virgina si nu mi-a curs nici strop de sange!asa ca nu e ceva batut in cuie faza cu sangele, depinde de organism nu de ce se spune ca trebuie asa si etc!!pa pa
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Virginitatea - din punct de vedere medical
  •