mod de folosire a unor pastile
am o nelamurire...iau anticonceptionale si trebuie sa urmez un tratament cu SUMETROLIM si ovule GYNOZOL.pot sa le iau pe toate in acelasi timp sau nu e bine?v-as fi recunoscatoare pt un rasp
4 comentarii
NU am retinut, concluzia
dar
citeste la postarea: medicamente si anticonceptionale..a raspuns DEJA un medic...
iti va fi de folos-pana raspunde cineva
cele bune,
dar
citeste la postarea: medicamente si anticonceptionale..a raspuns DEJA un medic...
iti va fi de folos-pana raspunde cineva
cele bune,
Biseptolul (Sumetrolim) NU interactioneaza cu antibaby, Gynozol Nu interactioneaza se pot lua ambele.
va multumesc frumos!
si inca o intrebare as mai avea:mi s-a dat sumetrolim in locul tinizolului la farmacie.este bine?
si inca o intrebare as mai avea:mi s-a dat sumetrolim in locul tinizolului la farmacie.este bine?
OMG nu lua ca este altceva, tu ai nevoie de Tinidazol (Tinizol) pentru flora microbiana gram negativa si ti-a dat zero barat. Du-te inapoi si fa-i scandal incompetentei, Doamne ma tot mir ce specimene de 'colege vanzatoare' am. Foloseste o metoda contraceptiva suplimentara, prezervativ, nu tu ci el :).
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2prolactina
- 6Cat timp pot fi luate anticonceptionalele?
- 3Mare prostie, am nevoie de o lamurire...sub ce risc ma aflu?
- 14Pauza de 7 zile
- 4semne de intrebare ???ast un rasp pls
- 4am nevoie de un rasp va rog
- 5prima pastila in a 7 zi de ciclu?
- 5Ce se poate intampla? sunt riscuri de a ramane insarcinata?
- 5Cum sa iau mai exact marvelon 21?
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 10anticonceptionalele laurina
- 6Anticonceptionale prescrise de medic de specialitate sau direct din farmacie?
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 61Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 10o pastila minus
- 1Pot lua anticonceptionalele inainte de menstruatie?
- 1cand trebuie sa iau anticonceptionalele diferite?
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 1Menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 0Anticonceptionale intr-o zi oarecare
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: