Sex in timpul ovulatiei
Buna dragele mele! Am si eu o intrebare care a devenit problema si cauza de stres. Eu si partenerul meu am facut sex chiar astazi in ziua ovulatiei. A avut prezervativ si eu sunt un pic prea protectiva asa ca am umflat prezervativul sa vad daca este gaurit. Nu era:)))
Intrebarea mea este daca sunt sanse de a ramane?
Intrebarea mea este daca sunt sanse de a ramane?
2 comentarii
Sophiaioana
ma amuzat f tare comentariul tau(mai ales faza cu umflatul prezervativului:))
acum eu nu stiu cati ani ai tu dar o sa iti dau 20...ei bine la varsta asta ar trebui sa sti totusi ca de aia toata lumea recomanda prezervativul ca fiind cea mai sigura cale de protectie.de ce???pentru ca impiedica si ultima picatura de sperma sa ajunga in vagin.fie ca esti la ovulatie fie ca nu...prezervativul este 99 % sigur de protectie asupra unei sarcini nedorite...asa ca te stresezi degeaba si fara motiv..acum vine intrebarea mea:daca tu te sperii cand o faci cu prezervativ.cand o faci fara mai dormi noaptea??:))))...o seara faina!!
ma amuzat f tare comentariul tau(mai ales faza cu umflatul prezervativului:))
acum eu nu stiu cati ani ai tu dar o sa iti dau 20...ei bine la varsta asta ar trebui sa sti totusi ca de aia toata lumea recomanda prezervativul ca fiind cea mai sigura cale de protectie.de ce???pentru ca impiedica si ultima picatura de sperma sa ajunga in vagin.fie ca esti la ovulatie fie ca nu...prezervativul este 99 % sigur de protectie asupra unei sarcini nedorite...asa ca te stresezi degeaba si fara motiv..acum vine intrebarea mea:daca tu te sperii cand o faci cu prezervativ.cand o faci fara mai dormi noaptea??:))))...o seara faina!!
Multumesc pentru raspuns!:))) Ma bucur sa aud ca experienta mea este amuzanta:))) O seara buna!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1este posibil sa fiu insarcinata?
- 2Este posibil sa ramana insarcinata?
- 5Se poate instala o sarcina in ultimele zile de anticonceptionale?
- 5Cand apar semnele de gravida?
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 5am avut relatii intime cu prietenul meu, desi eram la menstruatie; sunt insarcinata?
- 5Se poate sa ramai insarcinata daca esti virgina?
- 2As putea fi insarcinata?
- 0Sunt gravida?
- 3Sarcina la o zi dupa menstruatie?
- 7sunt insarcinata?
- 1Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!
- 1sarcina sau nu?
- 3vreo poaibilitate de sarcina?
- 5sarcina fara dezvirginare ?
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata?
- 2Mai sunt sau nu virgina ? Am luat vreo boala cu transmitere sexuală ?
- 2Durere pelvina asemanatoare menstruatiei
- 0Exista o probabilitate de sarcina ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: