Sex in timpul ovulatiei
Buna dragele mele! Am si eu o intrebare care a devenit problema si cauza de stres. Eu si partenerul meu am facut sex chiar astazi in ziua ovulatiei. A avut prezervativ si eu sunt un pic prea protectiva asa ca am umflat prezervativul sa vad daca este gaurit. Nu era:)))
Intrebarea mea este daca sunt sanse de a ramane?
Intrebarea mea este daca sunt sanse de a ramane?
2 comentarii
Sophiaioana
ma amuzat f tare comentariul tau(mai ales faza cu umflatul prezervativului:))
acum eu nu stiu cati ani ai tu dar o sa iti dau 20...ei bine la varsta asta ar trebui sa sti totusi ca de aia toata lumea recomanda prezervativul ca fiind cea mai sigura cale de protectie.de ce???pentru ca impiedica si ultima picatura de sperma sa ajunga in vagin.fie ca esti la ovulatie fie ca nu...prezervativul este 99 % sigur de protectie asupra unei sarcini nedorite...asa ca te stresezi degeaba si fara motiv..acum vine intrebarea mea:daca tu te sperii cand o faci cu prezervativ.cand o faci fara mai dormi noaptea??:))))...o seara faina!!
ma amuzat f tare comentariul tau(mai ales faza cu umflatul prezervativului:))
acum eu nu stiu cati ani ai tu dar o sa iti dau 20...ei bine la varsta asta ar trebui sa sti totusi ca de aia toata lumea recomanda prezervativul ca fiind cea mai sigura cale de protectie.de ce???pentru ca impiedica si ultima picatura de sperma sa ajunga in vagin.fie ca esti la ovulatie fie ca nu...prezervativul este 99 % sigur de protectie asupra unei sarcini nedorite...asa ca te stresezi degeaba si fara motiv..acum vine intrebarea mea:daca tu te sperii cand o faci cu prezervativ.cand o faci fara mai dormi noaptea??:))))...o seara faina!!
Multumesc pentru raspuns!:))) Ma bucur sa aud ca experienta mea este amuzanta:))) O seara buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 5sunt sau nu.. menstruatia mi s-a terminat acum o luna
- 8Dupa 7 luni cu logest, pot ramine insarcinata?
- 6nu reusesc sa concep un bebe!
- 6Prezervativul a ramas in vagin.. Sunt insarcinata?
- 3Gravida sau nu?
- 3poate fi sarcina sau nu?
- 1Este posibil sa fie gravida?
- 4sunt insarcinata?
- 3In urma efectuarii unui tomograf se poate vedea daca sunt insarcinata?
- 2Am nevoie de pareri va rog!!!E posibil sa fiu insarcinata?sunt foarte stresata..
- 1Sunt insarcinata?
- 1Sunt insarcinata?
- 0Sarcina?
- 2Pot fi insarcinata?
- 14Poate fi sarcina?sau imi fac griji degeaba?
- 2e posibil sa fiu insarcinata ??
- 0Metoda retragerii la menstruatie. Va rog raspuns
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: