sunt sanse sa fiu insarcinata?
poti ramane gravida daca faci baie dupa un barbat fara sa speli cada? supravietuiesc spermatozoizii in apa? ciclul care de obicei era de 3 -4 zile s-a redus la 1-2 (durerile spcifice au ramas) si sunt speriata pt ca nu cunosc cauza. multumesc
3 comentarii
Cand ti-ai inceput viata sexuala n-ai fost curioasa sa citesti/intrebi cum se fac copiii? Cum crezi ca apar acestia, din contactul tau cu spermatozoizii "uitati" in cada? Of, Doamne.Nu, draga mea, nu poti ramane insarcinata decat in urma unui CONTACT SEXUAL.
stiu ca poate parea de domeniul SF-ului, doar as fi dorit sa stiu daca exista posibilitatea ca din apa sa...ajunga mai departe. sunt un pic panicata din cauza reducerii considerabile a CM
E de domeniul SF-ului inotul spermatozoizilor cu destinatie finala uterul tau...repet, poti ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt speriata.. sarcina?
- 2sunt intr-adevar insarcinata?
- 8Dupa 7 luni cu logest, pot ramine insarcinata?
- 7despre o intrerupere de sarcina
- 3Ajutor!! Posibila sarcina?
- 0sunt insarcinata?
- 4poate fi vorba de sarcina
- 5Risc de sarcina?
- 8Eeste posibila o sarcina?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 3Sunt gravida?imi este foarte fricaaaaa
- 0exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 3Insarcinata oare?
- 0posibilitate sarcina
- 1Se poate sa fiu insarcinata?
- 8rislul la o sarcina
- 0Sunt însărcinată?
- 0Ajutor dragi mămici, eu sunt Intr.o stare dubioasă de câteva zile! săculeț gestațional
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: