postinor 2 la o saptamana dupa ce mi-a venit menstruatia
buna ziua,
in urma unui contact sexual am luat postinor 2, am avut menstruatie normala la data la care trebuia apoi am luat din nou postinor la 2 sapt dupa ce mi a venit menstruatia si am avut sangerari la 5 zile dupa ce am luat pastilele.
Este in regula acest lucru? Stiu ca nu tb sa iau pastilele la un interval atat de scurt. Nu am mai luat aceste pastile pana acum. Urmatoarea menstruatie tb calculata in functie de aceasta falsa menstruatie sau in functie de cea normala? Ar putea avea efecte grave?
Va multumesc mult
in urma unui contact sexual am luat postinor 2, am avut menstruatie normala la data la care trebuia apoi am luat din nou postinor la 2 sapt dupa ce mi a venit menstruatia si am avut sangerari la 5 zile dupa ce am luat pastilele.
Este in regula acest lucru? Stiu ca nu tb sa iau pastilele la un interval atat de scurt. Nu am mai luat aceste pastile pana acum. Urmatoarea menstruatie tb calculata in functie de aceasta falsa menstruatie sau in functie de cea normala? Ar putea avea efecte grave?
Va multumesc mult
6 comentarii
mentionez ca pastilele le am luat la interval de o luna, am luat prima data cele 2 pastile apoi am luat dupa o luna alte 2 pastilute
Buna ziua, In urma cu 4 luni a fost operata de chisturi urmad ca dupa operatie sa i-au anticonceptionale pana in luna iunie, pe data de 1 iulie a venit menstruatia normal la fix 14 zile dupa am inceput sa sangerez ca la menstruatie inca 4 zile. Am fost la doctor si mi-a spus ca el crede ca a fost o erupere de folicului si menstruati o sa vina normal, adica pe 28 iulie. Au trecut trecut 11 zile si menstuatia nu a venit. In zilele 4 si 6 de intarziere am facut test de sarcina au fost negative apoi am fost la doctor in ziua 9 si a spus ca nu vede la eoc decat edomentru igrosat si ar trebui sa vina menstruatie dar nimic. Mentionez ca ma chinui de 4 ani sa raman insarcinata si ca in ziua in care trebuia sa vina CM am avut dureri cateva zile exact ca la menstruatie. Va rog sa imi spuneti ce credeti ca se intampla cu mine, sunt foarte speriata. Va multumesc!
Mai Marcela, buna ! Cum ai putut fata mea, sa iei intr-o luna de doua ori postinor?
Tu n-ai citit pe forum despre pastilele astea, n-ai auzit si tu ce efecte dezastruoase au pt organism?Dak stiai de ce le-ai luat ?
Nu mai face greseli de astea, i-ati si tu prezervative k sunt pe toate drumurile si lasa postinorul.
Uite, citeste de 5 ori prospectul de la el si vrei vedea ca nu se recomanda decat de max 2 ori pe an la interval de 6 luni.
Fii si tu mai atenta, vezi cate cazuri sunt aici pe forum postate, ca te ingrozesti, nu iti mai bate joc de tine.
Aliss
Tu n-ai citit pe forum despre pastilele astea, n-ai auzit si tu ce efecte dezastruoase au pt organism?Dak stiai de ce le-ai luat ?
Nu mai face greseli de astea, i-ati si tu prezervative k sunt pe toate drumurile si lasa postinorul.
Uite, citeste de 5 ori prospectul de la el si vrei vedea ca nu se recomanda decat de max 2 ori pe an la interval de 6 luni.
Fii si tu mai atenta, vezi cate cazuri sunt aici pe forum postate, ca te ingrozesti, nu iti mai bate joc de tine.
Aliss
stiu asta am folosit prezervative dar orice as face tot imi este frica cu orice mijloc de protectie Sexul nu a fost neprotejat dar sunt eu dusa cu capu si am luat pastilele As vrea totusi parerea unui medic ca si asa sunt speriata rau Multumesc pt mesaj Am vazut pe forum ca apare aceasta sangerare dupa ce sunt luate pastilele dar nu stiu daca e normal
Daca actul sexual a fost protejat, de ce ai luat postinor2? Sa stii ca acele 2pastilute se iau la un anumit interval de ore. Si da, este normal sa iti curga "sange" a 5-a zi, dupa ce ai luat postinor2. Asa a fost si la mine. Deci nu iti face griji, dar inainte de a mai consuma ceva, informeaza-te pe prospect sau de pe internet!
Imi cer scuze, debia acum am vazut cand a fost postata aceasta intrebare! :))))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7contraceptia de urgenta
- 7Postinor 2 la 5 ore dupa sex neprotejat. E posibil sa fiu insarcinata?
- 22 doze de Postinor intre o singura menstra scade efectul de contraceptie?
- 8postinor 2 + menstruatie
- 4help...sfat urgent in leg. cu pilula de urgenta postinor 2
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 8efectul postinor
- 6postinor 2 si efectele sale
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 3cat trebuie sa dureze sangerarea de dupa postinor?
- 3sangerare vaginala dupa postinor 2
- 3Domnule Doctor nu ocoliti va roog!e necesar sa iau postinor?
- 98Sa ma ingrijorez?
- 4in urma cu 2-3 luni am luat postinor, acum nu mi-a mai venit menstruatia
- 5prezervativul rupt, postinor 2.. sarcina?
- 11postinor - va rog din tot sufletul sa ma ajutati!
- 9POSTINOR 2 SI INTARZIEREA MENSTRUATIEI A 2 luna dupa ce in prima luna a venit
- 1Postinor luat dupa 48 ore e posibila o sarcina
- 0Menstruatie slaba dupa Postinor
Mai multe informații despre: postinor menstruatia falsa