sex neprotejat intre cele 2 pilule de postinor = sarcina?
daca am facut sex neprotejat intre cele 2 pilule de postinor e posibil sa fi ramas insarcinata? adik am avut contact neprotejat seara, apoi la 1 ziua am luat prima pilula, pe la 6 seara iarasi am avut contact neprotejat si la 1 noaptea am luat a 2-a pilula...e posibil??:(((
4 comentarii
Eu stiu ca daca iei pilula in urma unui contact neprotejat isi face efectul numai pentru ala, nu cred ca trebuia sa mai faci neprotejat!
Sper sa nu fie probleme! Si pe viitor gandeste-te la un mijloc de contraceptie ca daca mai iei pilula organismul tau se va deregla!
Sper sa nu fie probleme! Si pe viitor gandeste-te la un mijloc de contraceptie ca daca mai iei pilula organismul tau se va deregla!
delia, sper sa nu te superi pe mine, dar ceea ce faci tu este bataie de joc.
adica sa zicem ca prin absurd se intampla sa nu te protejezi, iei postinor si tu continui in aceeasi prostie si faci din nou sex neprotejat, in aceeasi zi?
da, este posibil sa ramai gravida.
pentru informarea ta generala pastila de a doua zi nu este un mijloc de contraceptie.este un mijloc de contraceptie de URGENTA !!! in cazul in care ai facut o prostie...nu in cazul in care persisti in aceeasi prostie.
ia anticonceptionale sau foloseste prezervativul
adica sa zicem ca prin absurd se intampla sa nu te protejezi, iei postinor si tu continui in aceeasi prostie si faci din nou sex neprotejat, in aceeasi zi?
da, este posibil sa ramai gravida.
pentru informarea ta generala pastila de a doua zi nu este un mijloc de contraceptie.este un mijloc de contraceptie de URGENTA !!! in cazul in care ai facut o prostie...nu in cazul in care persisti in aceeasi prostie.
ia anticonceptionale sau foloseste prezervativul
am luat o singura tableta de postinor, tocmai de asta intreb dak e posibil intre cele 2 pilule din aceeasi tableta...eu stiam k sunt sub protectie, dar totusi mi-e km frik..
Metoda contraceptiei de urgenta pe baza de pastile hormonale nu protejeaza decat in ziua in care a fost folosita.Iti recomand ca pe viitor mai bine sa previi decat sa "tratezi".
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot fi insarcinata in urma intreruperi tratamentului cu yasmine?
- 2nush ce se intampla cu mine
- 2Sunt gravida?
- 4mi-a intarziat ciclul 11 zile, este posibil sa fiu insarcinata?
- 2scaun moale dupa postinor
- 3cum este posibil?oare am calculat gresit?
- 16se poate sa ramana insarcinata?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 4sunt insarcinata? lumea imi spune ca este posibil
- 4sunt insarcinata?
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 12Himen rupt sau nu ?
- 0pot sa fiu gravida?
- 4risc de sarcina?
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 0sarcina se poate sa fie fara penetrare
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 0Sarcina?
- 1Pot ramane insarcinata?
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: