prezervativ ramas in vagin!!

10-04-2009
sonya_
Nu este medic/terapeut
sonya_
buna ziua ! Ca toti cei de pe forum am si eu o problema si as dori sa-i gasesc un raspuns.Aseara am avut contact sexual cu iubitul meu si prezervativul a ramas in vagin. Nu stiu daca sperma a apucat sa curga din acest in interior si nici nu doresc sa ma risc, asa ca astazi am luat postinor 2. Este a II-a oara cand iau astfel de pilule si intr-un interval de timp cam scurt( prima pastiluta am luat-o prin februarie). Intrebarile mele sunt:
1. sunt sanse sa raman insarcinata ?mentionez ca ciclul mi-a intarziat cateva zile, insa niciodata nu l-am avut regulat (mai ales ca luna trecuta mi-a intarziat 3 saptamani-2.sa fie oare o reactie de la patsiluta din februarie?)
3.ce efecte pot avea pilulele respective asupra organismului meu ?
Va multumesc anticipat!
9 comentarii
0
10-04-2009, ora 13:32
dear
Nu este medic/terapeut
dear
daca ai o viata sexuala activa si mai ai si dereglari de ciclu ar trebui sa mergi la medic sa iti recomande anticonceptionale iti regleaza si ciclu si nici nu o sa mai fi nevoita sa iei postinor. acesta se ia doar de 2 ori pe an cu intervale mai mari de timp intre cele 2 administrari(risti sa iti produci dereglari ale intregului organism).acum ca tot ai, , comis-o"asteapta sa vezi daca iti vine ciclul si daca nu poti sa faci un test de sarcina peste o saptamina.in mod normal nu ar fi trebuit sa ramii pt ca nu erai in perioada fertila
0
26-06-2009, ora 20:50
Diana_Ghe
Nu este medic/terapeut
Diana_Ghe
Buna ziua Aseara am avut contact sexual protejat prezervativ cu partenerul iar prezervativul a ramas inauntru Dati-mi va rog un raspuns ce sa fac sunt disperataa nu iese..m-am kinuit sa-l caut dar nu am cum Cand iese Mai iese Fac vreo infectie
0
24-01-2010, ora 10:43
aneea
Nu este medic/terapeut
aneea
aseara, prezervativul a ramas in vagin.a trebuit sa il scoatem, intrase tot...el a zis ca nu a ejaculat, dar erau in prezervativ urme albe.peste aproximativ o saptamana trebuie sa mi vina menstruatia.oare e cazul e sa iau postinor, daca am mai luat cu o luna cu luna in urma?nu stiu ce sa fac.
0
06-02-2010, ora 19:49
eusunteu
Nu este medic/terapeut
eusunteu
imi fac griji.simptome de greata dupa o zi dupa sex...:-s.va rog mult raspunde ti mi la acest comentariu...e posibil sa fi ramas insarcinata?...va rog mult...va astept parerea
0
19-02-2010, ora 16:32
just a boy
Nu este medic/terapeut
just a boy
buna ziua azi am facut.o cu prietena mea..de 2 ori.. prima data cu prezervativ totu a fost ok prezervativul intact...a2a oara la 20 de min pauza intre ele tot cu prezervativ si s-a rupt prezervativul la 5 min dupa ce am inceput sa o facem.si io vreau sa va intreb pe dvs. prima data am ejaculat in prezervativ a2a oara prezervativul s-a rupt si nu am facut baitza ma refer e posibil sa fie insarcinata??ar fi ramas spermatozoizi pe penis??va multumesc mult
0
22-02-2010, ora 14:11
floriandra
Nu este medic/terapeut
floriandra
buna ziua ! am si eu o problema si as dori sa-i gasesc un raspuns.Aseara am avut contact sexual cu iubitul meu si prezervativul a ramas. Nu stiu daca sperma a apucat sa curga din acest in interior pt ca la scos repede de inel.as avea sanse sa raman insarcinata???
0
24-12-2010, ora 15:20
camyutza
Nu este medic/terapeut
camyutza
buna...aseara am avut contact sexual..numai k pe parcursul actului sa pierdut prezervativul..pur si simplu a cazut shi noi nu neam dat seama..abia dupa 5 min am obs k nu mai este..oricum d terminat nu a terminat atunci knd neam dat seama k nu mai este..si noi ne gand k a cazut pe jos..lam tot kutat si nu lam, gasit.imi imaginez k ar fi ramas in vaginul meo.numai k dupa am fc rpd un dush si mam uitat sa vd dk e inauntru meo..lam kutat, dar degeaba.. nu se vd nimic..exista vreo cale sa il elimin inainte sa imi fc vreun rau?k stau si cu teama k se poate intampla vreo cv..va rog datimi un sfat..va multumesc..!!
0
20-02-2013, ora 23:38
cristina.mari
Nu este medic/terapeut
cristina.mari
buna...am si eu o problema.dupa un contact sexual cu pr meu...am constatat ca prezervativu nu era...l-am tot cutata si pana intr-un final am obs ca a ramas inauntru.l-am scos de scos dar..pr meu de teriminat a terminat.pls un sfat ceva...pastila de a 2 zi?
0
20-09-2015, ora 09:05
Mihaela161
Nu este medic/terapeut
Mihaela161
Buna ziua, am si eu o intrebare. E un caz mai diferit: am avut relatii cu prietenul meu la 2 zile dupa ciclu, am facut-o protejat dar final cind a vrut sa-l retraga a alunecat, iar inelul prezervativul a ramas afara, l-am scos cu atentie dar totusi imi fac griji sa nu ramin insarcinata! E posibila o sarcina?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Prezervativ aprobat pentru utilizare în multe țări europene, mai eficient în prevenirea infecțiilor decât prezervativele standard
  • Boli care se pot transmite chiar dacă porți prezervativ
  •