Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
Buna ziua, vreau sa va adresez o întrebare Si sper sa ma lamuriti. Pe 6 martie am avut un contact sexual protejat cu prietena mea, totul a decurs bine, nu s a spart prezervativul. Ea a terminat înaintea mea, deci eu nu am terminat în ea sau în prezervativ, l am dat jos si am terminat după un sex oral. Ciclul ei menstrual trebuia sa vina pe 24 martie, are întârziere de 3 zile, suntem amândoi panicati pentru ca nu ne am dori o sarcină. Se poate sa se fi întâmplat ceva? Va rog frumos sa mi raspundeti.
3 comentarii
Daca ati folosit prezervativul de la inceputul contactului nu poate sa fie sarcina ci doar o dereglare a menstrei!
Revin cu un update, nici astăzi nu i a venit menstruația, are 4 zile întârziere. Am făcut astăzi un test de sarcina Si a ieșit negativ, credeți că e necesar sa mai facem un test? Acum câteva ore i a apărut o pata maro în urma secreții, e ceva grav?
Va incepe menstra cu siguranta.daca nu mai bine face o ecografie transvaginala sa afle cauza dereglarii menstrei!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 3anticonceptionale si menstruatia intarziata
- 1imi intirzie ciclul mestrual
- 5menstruatie lipsa 2 saptamani
- 4Anticonceptionale si ovule, intarziere menstruatie
- 4intarziere menstruatie
- 0Intarziere menstruatie cu dureri de sani si dureri menstruale
- 1intarzierea menstruatie si dureri de ovare
- 1Intarziere menstruatie 9 zile
- 1Intarziere menstruatie aproape 2 luni
- 2Întârziere menstruație
- 0Sarcina?
- 0Mi-a intarziat ciclu menstrual
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 2Sex anal și sarcina
- 0Renuntare la anticonceptionale. Menstruatia intarzie.
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 3Ciclu întârziat 3 luni
- 1Întârziere menstruație, dar totuși test negativ
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: