Mi-a intarziat ciclul 9 zile si am dureri si scurgeri albicioase si urat mirositoare!
Buna as dori sa stiu daca trebuie sa imi fac un test de sarcina?sau e doar o infectie ?Daca am un ciclu neregulat e posibil daca mi.a intarziat sa fiu insarcinata ?oare ce sa fac?
Va multumesc!
Va multumesc!
3 comentarii
Fa-ti un test de sarcina si apoi mergi la ginecolog sa-ti faci analize. Daca esti insarcinata, cu atat mai mult trebuie sa te tratezi.
Sanatate!
Sanatate!
Buna, sa inteleg ca s-ar putea sa fiu insarcinata?ca ciclu am avut prima zi in 25 aprilie si a durat pana in 28 aprilie si trebuia sa imi vina in 25 mai dar nu mi.avenit asta inseamna ca sunt insarcinata sau poate m.am racit la ovare si din aceea cauza imi intarzie?Va multumesc!
De la distanta, imposbil de spus daca e sarcina sau nu. Fa test luat de la faramacie si te convigi. Dar tot e bine sa mergi la medic, trebuie sa te tratezi pentru ce ai si, implicit, sa stii ce ai. Nu lua leacuri babesti, iti pot face mai rau si sa te tratezi mai greu daca ai ceva.
Numai Bine!
Numai Bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7intarzierea ciclului
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 20Intarziere menstruatie
- 10Am nevoie de un sfat cat mai repede...Este un doctor pe aici care m-ar putea ajuta?
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 3Insarcinata sau nu ?
- 0Ce poate fi?
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 0Intarzierea menstruatiei 9 zile
- 5Poate fi vorba de o sarcină?
- 2Intarziere menstruatie
- 2Întârziere menstruație
- 0Ajutați-ma, va rog! scurgere brânzoasă alb-maronie
- 0Întârzierea menstruației după anticoncepționale
- 0Lipsa menstruatie
- 8Menstruatie intarziata
- 0Menstruație întârziată
- 0Anticoncepționale și duphaston
- 0Reluare anticonceptionale
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual scurgere albicioasa abundenta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: