Intarzierea ciclului
Buna ziua.
Am si eu o problema, prietenei mele i-a intarziat ciclul. Trebuia sa-i vina pe 5, si nici azi nu i-a venit. Mentionez ca am facut sex neprotejat dar am facut coitus interuptus, nu mi-am dat niciodata drumu in ea.
Credeti ca ar putea fi gravida? Sau o fi o dereglare hormonala, chisturi nu are, ca nu o dor ovarele, dar mi-a spus ca o doare burta de cateva ori pe zi, si sanii o dor mereu, nu foarte tare, dar o dor.
Ce poate avea? Are 17 ani, este normal la varsta ei sa intarzie? cel mai mult i-a intarziat prima data cand i-a venit ciclul (8 zile). Care o fi motivul?
Am si eu o problema, prietenei mele i-a intarziat ciclul. Trebuia sa-i vina pe 5, si nici azi nu i-a venit. Mentionez ca am facut sex neprotejat dar am facut coitus interuptus, nu mi-am dat niciodata drumu in ea.
Credeti ca ar putea fi gravida? Sau o fi o dereglare hormonala, chisturi nu are, ca nu o dor ovarele, dar mi-a spus ca o doare burta de cateva ori pe zi, si sanii o dor mereu, nu foarte tare, dar o dor.
Ce poate avea? Are 17 ani, este normal la varsta ei sa intarzie? cel mai mult i-a intarziat prima data cand i-a venit ciclul (8 zile). Care o fi motivul?
9 comentarii
Pe 5. Mentionez ca a facut un test de sarcina si i-a iesit negativ! Luna asta trebuia sa-i vina pe 5.01 insa nu i-a venit nici acum. De obicei ii vine cu 4 zile mai devreme.
Astept pareri!
Astept pareri!
Si eu am patit la fel, aceleasi simptome am avut si cand am facut primul test a iesit negativ, l-am repetat peste 2saptamani si am aflat ca sunt insarcinata.Cam peste 1saptamana si ceva ar trebui sa mai faca un test si atunci vedeti.Sa aveti noroc sa nu fie bebe, poate e doar o intarziere.
Gata i-a venit azi 8.01. Nu mai avem probleme, pfiu ce relaxare :D
Ma bucur pentru voi.Sa aveti mai multa atentie, protejati-va!
Dap, asa vom face de acum in colo. Asta a fost un semnal de alarma mai mult din care am invatat.
Doamne ajuta si sa fiti sanatosi!
Doamne ajuta si sa fiti sanatosi!
milligest
am inceput sa iau anticonceptionalele milligest acum o luna.Acum sunt in prima pauza de 7 zile.Sunt deja la a 5 a zi de pauza si menstruatia inca nu mi-a venit.Din cate am mai citit este posibil sa fie ceva dereglari hormonale.Spunet-mi va rog daca totusi nu imi vine ciclul sa merg normal in continuare cu AC?
am inceput sa iau anticonceptionalele milligest acum o luna.Acum sunt in prima pauza de 7 zile.Sunt deja la a 5 a zi de pauza si menstruatia inca nu mi-a venit.Din cate am mai citit este posibil sa fie ceva dereglari hormonale.Spunet-mi va rog daca totusi nu imi vine ciclul sa merg normal in continuare cu AC?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Intarzierea ciclului menstrual
- 5luna trecuta nu mi-a venit menstruatia
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 2Întârzierea menstruaţiei
- 7Menstruatie intarziata!!!
- 7deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara
- 2menstruatie intarziata
- 1Ce sa fie? posibila cauza de intarziere a menstruatiei
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 1Menstruația îmi întârzie
- 4nu mi-a venit menstruatia de vreo doua luni
- 2E posibil să nu imi vină menstruația pentru ca am luat progesteron?
- 1Mi a întârziat menstruația 13 zile
- 1Întârzierea menstruației
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 1Menstruatie intarziata
- 0Lipsa menstruatie si scurgere
- 0Întârzierea menstruației
- 0Lipsa menstruatie
- 0Intarziere menstruatie
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: