ajutati-ma va rog!sunt confuza
am facut dragoste cu prietenul meu neprotejat dar nu a lasat in mine pt k inainte de a se termina cu 2 minute inainte a scos-o din mne...dar nu de aia ma tem eu...dupa aprox 1-2 ore am inceput iara sa facem...tot neprotejat dar nu a apucat sa se termine..eu ma tem ca...oare a mai ramas sperma in lichidul preseminal al lui si sa o lase in mine...pot ramane gravida?
3 comentarii
Metoda aceasta, numita coit intrerupt, este printre cele mai nesigure metode contraceptive. Eficienta ei este de doar 60 %, de aceea practic nu face parte din arsenalul metodelor contraceptive, nici un doctor nu recomanda ca pacientii sa se bazeze pe ea.
Intrebarea cheie pentru a sti daca puteti fi gravida sau nu este: in ce perioada a ciclului menstrual a avut loc actul sexual ? Daca a avut loc in preajma ovulatiei, este necesar sa faceti un test de sarcina la 3 saptamani.
Intrebarea cheie pentru a sti daca puteti fi gravida sau nu este: in ce perioada a ciclului menstrual a avut loc actul sexual ? Daca a avut loc in preajma ovulatiei, este necesar sa faceti un test de sarcina la 3 saptamani.
am si eu o ntrebare legata pe tema asta.exact aceiasi chestie am fqt cu prietena mea.eram am2 virgini.iar ziua urmatoare, exact la 21 de h a luat postinor 2. la prima pastila a avut dureri de cap, stari de greata(fara vomitat), iar la a 2a pastila nu a avut nmk pt ca a dormit.. e posibil sa fi ramas?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 3Pot fi gravida?
- 8este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vaginului si sa raman insarcinata?
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 3sunt oare insarcinata? va rog mult
- 5in ultima perioada facem cu prezervativ... s-ar putea sa fiu gravida?
- 3pot ramane gravita?
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 3In urma efectuarii unui tomograf se poate vedea daca sunt insarcinata?
- 3risc de sarcina?
- 6sex anal... pot fi insarcinata?
- 7sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 2sarcina sau dereglare din cauza schimbarii climatice
- 0sunt gravida?
- 0Poate fii vorba despre o sarcina?
- 2Sarcina nedorita
- 3Sex neprotejat
- 1Schimbare contraceptiv fără menstruație
- 1Sarcina? Am avut un contact sexual protejat in prima zi de menstruație
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: