Ce posibilitate exista sa fi ramas?
![miv.](/arata_img.php?img=cont_86202.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Am si eu o mica problema,
Desi sunt constienta de toate momentele in care poti sa ramai, joi am facut o prostie.
Din martie am oprit ac-urile. Si pana sambata am fost inca virgina (de data asta, a fost protejat).
Ei bine, joi am iesit seara la o plimbare cu masina, cu prietenul. Si am zis sa incercam pentru prima data...pe bancheta din spate... si am incercat, fara prezervativ (si din cauza asta imi vine sa ma dau cu capul de pereti de cat de inconstienta am fost. Ce e drept, nu s-a jucat prea mult prin zona, si nu a fortat deloc. Nu cred ca a durat mai mult de 2 minute. Dar, imi e frica de lichidul seminal.
Din niste studii pe care le-am citit, acesta contine spermatozoizi imobili, iar daca individul urineaza inainte (ceea ce a facut) sau nu a mai ejaculat ulterior (nu a mai ejaculat de destul de mult timp), e posibil sa nu contina deloc. Si am mers si pe metoda calendarului, care stiu ca e destul de inexacta, iar ovulatia mea a fost acum vreo 2 saptamani, trebuie sa am cm zilele astea. Si pe aceea a mucusului vaginal care e mai dens in perioada ovulatiei... iar dupa, se diminueaza vizibil.
Cam doua zile... am avut niste scurgeri galbui, iar azi dimineata am crezut ca mi-a venit cm-ul. Dar s-a oprit... insa am dureri specifice menstruatiei.
Ce posibilitate e sa raman???
Desi sunt constienta de toate momentele in care poti sa ramai, joi am facut o prostie.
Din martie am oprit ac-urile. Si pana sambata am fost inca virgina (de data asta, a fost protejat).
Ei bine, joi am iesit seara la o plimbare cu masina, cu prietenul. Si am zis sa incercam pentru prima data...pe bancheta din spate... si am incercat, fara prezervativ (si din cauza asta imi vine sa ma dau cu capul de pereti de cat de inconstienta am fost. Ce e drept, nu s-a jucat prea mult prin zona, si nu a fortat deloc. Nu cred ca a durat mai mult de 2 minute. Dar, imi e frica de lichidul seminal.
Din niste studii pe care le-am citit, acesta contine spermatozoizi imobili, iar daca individul urineaza inainte (ceea ce a facut) sau nu a mai ejaculat ulterior (nu a mai ejaculat de destul de mult timp), e posibil sa nu contina deloc. Si am mers si pe metoda calendarului, care stiu ca e destul de inexacta, iar ovulatia mea a fost acum vreo 2 saptamani, trebuie sa am cm zilele astea. Si pe aceea a mucusului vaginal care e mai dens in perioada ovulatiei... iar dupa, se diminueaza vizibil.
Cam doua zile... am avut niste scurgeri galbui, iar azi dimineata am crezut ca mi-a venit cm-ul. Dar s-a oprit... insa am dureri specifice menstruatiei.
Ce posibilitate e sa raman???
6 comentarii
![raluca88](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
nu e o posobiliate mare dar nici minuscula. daca nu a ejaculat nu ar trebui sa ti faci probleme insa nu se poate sti niciodata. eu zic ca e o mica dereglare, ti ai inceput viata sexuala, e normal. insa mai asteapta putin si daca nu vine in 2 3 zile fa ti un test de sarcina. astept vesti:*:*:*
Mi-a venit astazi mai dupa amiaza, cum ii e obiceiul : cu dureri si in cantitati enorme.
Si nu a ejaculat... nici nu cred ca a avut timp sa apara acel lichid.
Va multumesc frumos pentru raspuns.:)
Si nu a ejaculat... nici nu cred ca a avut timp sa apara acel lichid.
Va multumesc frumos pentru raspuns.:)
![raluca88](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
ma bucur pentru tine ca nu e nimik. ai grija sa te protejezi de acum inainte poti folosi prezervativ szau anticonceptionale. :*
Multumesc tare mult. Nu stiu ce a fost in capul meu, desi stiam care sunt toate riscurile. Multumesc inca o data! :) :* 3
Deci... nu mai exista nicio sansa sa fiu, din moment ce mi-a venit, nu? :)
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1se poate ramane insarcinata cu contraceptive?
- 46poti sa ramai gravida si fara penetrare?
- 3pot fi insarcinata? urgent va rog
- 25Sunt sau nu insarcinata?
- 3posibila sarcina?
- 4poti ramane gravida?
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 4a ejaculat pe pantalonii mei pe picioarul stang... pot ramane insarcinata?
- 6sex neprotejat, menstruatie a doua zi... e vreun risc de sarcina?
- 8posibil o sarcina?
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 1E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?
- 0credeti ca este o sarcina
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 0Exista sanse de sarcina ?
- 3Minune
- 9Am nevoie de un raspuns
- 4pete de sange dupa terminarea ciclului
- 1Am ramas insarcinata daca?
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Sexul in locuri publice sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: