sarcina sau nu?

buna ziua. sunt in a 8 a zi de intarziere a menstruatiei iar testele pe care le-am facut pana acum au aratat 2 linii doar ca a doua era mai stearsa. am fost la medic dar a zis sa repet testul peste o sapt ca e prea devreme sa-mi confirme sau nu sarcina chiar si ecografic.pana acum vreo 3-4 luni am avut un ciclu regulat, in urma cu doua luni mi-a intarziat 4 zile dar niciodata mai mult. tin sa precizez ca fac tratament cu anagrelida. poate sa fie aceasta o cauza, sau sunt insarcinata? daca e o sarcina o pot pastra avand in vedere tratamentul pe care il urmez?
4 comentarii

as dori parerea unui medic la mesajul de mai sus, va rog. multumesc.

Nu se poate intrerupe temporar tratamentul cu acest medicament in caz de sarcina ?

pana in momentul acesta nu am intrerupt tratamentul deloc, ca nu mi s-a dat voie. si cred ca nici de acum nu-l pot intrerupe pt ca risc sa-mi creasca iar valoarea trombocitelor.exista riscuri daca le fac pe amandoua?

1. Pe prospectul de la Anagrelida scrie destul de clar ca trebuie sa va protejati si sa nu ramaneti insarcinata.
2. Cititi prospectele de pe net daca al dv. nu e complet.
3. Daca sunteti insarcinata, nu va sfatuiesc sa faceti niciodata avort orice v-ar spune medicii. Sunt multe mamici care au primit astfel de sfaturi "avizate", s-au rugat si copiii au iesit sanatosi tun.
2. Cititi prospectele de pe net daca al dv. nu e complet.
3. Daca sunteti insarcinata, nu va sfatuiesc sa faceti niciodata avort orice v-ar spune medicii. Sunt multe mamici care au primit astfel de sfaturi "avizate", s-au rugat si copiii au iesit sanatosi tun.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 3menstruatie intarziata de 3 saptamani
- 5Sanse de sarcina nedorita?!
- 4secretie maro-boala sau semn de sarcina?
- 7intarziere menstruatie 10 zile, test negativ
- 6Pauza la Yasmine.. menstruatia intarzie (4 zile)
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 0as putea ramane gravida in situatia asta?
- 9Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?
- 4AJUTOR, URGENT! Am nevoie de o parere specializata, sunt foarte speriata!
- 0Posibila sarcina?
- 1sunt insarcinata?
- 3Sarcina sau raceala?
- 7Help.. sarcina?
- 5sarcina sau nu?
- 6Menstruatie intarziata, test negativ.
- 0Posibila sarcina
- 0Ajutati-ma! inca nu mi a venit menstruatia
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei