Intarziere

Bună. Am fost plecata candva cu prietenul meu prin August. Am facut dragoste doar ca ne'am protejat. Imi venise ciclul pe 17 (August, chiar cand eram plecata) iar ultimul contact a avut loc pe 9 Septembrie. In septembrie ciclul tot pe 17 a venit. Adevarul este ca am fost si stresata in legatura cu o sarcina nedorita, chiar daca a fost totul protejat. L'am rugat de fiecare data sa le verifice si nu aveau nimic. Problema este ca de pe 9 septembie nu am mai facut ceva iar acum este 16 octombrie iar mie tot nu mi'a venit. Ce inseamna asta? Simptome de sarcina nu am. Partea pelviana ma doare si sanii la fel. Sunt din ce in ce mai stresata si nu stiu ce sa fac. De pe 9 septembrie pana pe 17 septembrie trecuse 8 zile. Nu cred ca am ceva iar stresul nu cred ca le cauzeaza pe toate. Problema care este?
1 comentarii

Faceti un test de sarcina sa excludeti variant asta. Daca e negativ este o dereglare de ovulatie cel mai probabil cauzata de stres.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de ce intarzie, oare. atat de mult?
- 7influenteaza antibioticele menstruatia?Ajutor!
- 0intarziere menstruatie 3 zile
- 2ciclu intarziat
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 42nu imi vine menstruatia!!
- 6Pot pastra sarcina?
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 0intarziere ciclu-va rog sfaturi!
- 0Intarzierea menstrutie
- 1Intarziere ciclu. Sunt minora. Cred ca e vorba de sarcina.
- 8Menstruatie întârziată..de ce?
- 8Sunt gravida?
- 3Intarziere menstruatie
- 1Poate fi insarcinata?raspundeti repede
- 2Sex neprotejat
- 1Sarcina?
- 2Intarziere menstruatie
- 1Intirziere menstruatie...
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: