Sunt însărcinată?

13-06-2017
alex020716
Nu este medic/terapeut
alex020716
Bună ziua. În ultimele zile, mai precis de vineri seara am mameloanele foarte sensibile. La orice atingere ma dor plus ca ele stau majoritatea timpului "trezite". Țin sa menționez ca ultima menstruație am avut o pe 21.05.2017, iar ca simptom premenstrual înainte era o durere întreaga a sânului, deveneau foarte grei. Țin sa menționez ca în data de 06.06 am observat o pata mica de sânge pe chilot. Poate fi vorba de o sarcina? Dacă fac un test este prea devreme sa iasă pozitiv? Ne dorim foarte mult un bebe și nu vrem sa fim dezamăgiți. Programare la medic am săptămâna viitoare. Mulțumesc!
2 comentarii
1
13-06-2017, ora 16:41
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Saptamana viitoare puteti face si testul daca nu aveti menstra intre timp. Simptomele sunt nespecifice si e prea devreme sa se poata detecta sarcina prin orice metoda.
0
22-06-2017, ora 13:26
alex020716
Nu este medic/terapeut
alex020716
Azi a venit menstruatia.:(( ce parere aveti despre duphaston sau despre profecund? ajuta intradevar pentru a obtine o sarcina? ce efecte adverse sunt?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •