posibil sa fiu insarcinata?
buna ziua..va rooog sa ma ajutai cu un raspuns...luna trecuta in jurul date de 12 ianuarie mia venit menstruatia aceasta fiind neregulata.luna aceasta nuu a mai venit...precizez ca am avut contact cu protectie intre ghilimele...dureri premenstruale au fost acum sau diminuat..ciklu insa nuu...un test sarcina am fcut pe 22 febr acesta fiind negativ...ce parere aveti??astept cu interes rasp dvs..va multuuumesccc
6 comentarii
va roog imi puteti da o parere...un sfat.?sunt taree confuza mai am un copil..dar nu am mai trecut prin situatia asta...nu stiu ce sa fc..ce sa cred.
Cel mai logic raspuns si cel mai firesc mi se pare acela de a face un consult ginecologic. Trebuie sa va discutati toate problemele dumneavoastra din acest domeniu cu medicul ginecolog.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Cu stima:
dr Petre Muresan
@ mariaemilia
Mai asteptati cateva zile si mai faceti un test de sarcina. In principiu testul de sarcina pe care deja l-ati facut ar trebui sa fie corect.
Posibil sa fie o mica dereglare hormonala.
Mai asteptati cateva zile si mai faceti un test de sarcina. In principiu testul de sarcina pe care deja l-ati facut ar trebui sa fie corect.
Posibil sa fie o mica dereglare hormonala.
va multumesc de raspuns.menstruatia mia venit pe data de 1 martie..acum stau si ma intreb ca mi sa dereglat atat de tare...incat nu mai stiu cand ar trebui sami vina iar_?test nu am mai repetat...iar la ginecolog din pkte momentan nu pot ajunge..deci dca mia venit pe 1 martie ar fii normal sa am menstruatie iar luna asta la sfarsit sau?tinand cont ca in februarie nu am avut deloc.va multumesc!
Pe 28 martie.
Daca suferiti de menstruatie neregulata, ma contactati si o sa va trimit datele de contact ale unui medic care o sa va dea un tratament naturist cu ceaiuri pentru reglarea hormonala.
Daca suferiti de menstruatie neregulata, ma contactati si o sa va trimit datele de contact ale unui medic care o sa va dea un tratament naturist cu ceaiuri pentru reglarea hormonala.
multumesc mult clara p...o sa va contactez...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata?
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 25Sunt sau nu insarcinata?
- 3oare sunt insarcinata?
- 6insarcinata fara penetrare?
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 0sunt insarcinata?
- 4contact sexual neprotejat in ultima zi de menstruatie
- 3Sunt insarcinata?Va rog ajutati-ma!
- 3Poate ramane insarcinata?
- 3sunt gravida?
- 0Urgent! Aş putea rămâne însărcinată?
- 1insarcinata?
- 1dezvirginarea si sarcina
- 3Sunt gravida?
- 4Lichidul seminal si posibilitatea unei sarcini
- 7Ce as putea face?
- 3Sex si menstruație
- 0Sarcina la 8 luni după cezariana.
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: