sunt insarcinata sau...ce?
Buna seara! as dori un raspuns de la un cadru medical va rog frumos.dupa ce m'i s'a terminat ultima menstruatie la 4 zile am avut un contact neprotejat acesta terminandu'se cu o ejaculare inauntru...atunci nu mi'am facut griji deoarece stiam ca 5 zile inainte si 5 dupa nu sunt probleme..tin sa precizez ca am un ciclu regulat..insa luna aceasta mi'a intarziat 10 zile deja..am facut si un test acum vreo cateva zile si a iesit negativ..am dureri de sani si ma inteapa si un ovar...dvs ce credeti?este vb de o sarcina?multumesc anticipat si astept raspunsul dvs
2 comentarii
Din moment ce testul de sarcină a ieşit negativ, înseamnă că o sarcină este foarte improbabilă (sub 1 %). Prin urmare, trebuie căutată altă cauză a întârzierii. Când întârzierea depăşeşte 10 zile, în contextul de durere de sâni şi mai ales de durere ovariană, o vizită la doctorul dv este recomandabilă.
va multumesc pt raspuns insa sunt exacte aceste teste? am o prietena care a facut 2 teste la intervale de timp si amandoua i'au iesit negative...apoi cand a fost la control a descoperit ca avea o sacina de 6 saptamani...deci...nu stiu cata incredere sa am intr'un test...oricum maine o sa repet...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt insarcinata? urgenta
- 4Este insarcinata?
- 8Fetele cu STERILET... HELP !
- 4sex cu sase zile inate de menstruatie - pot fi insarcinata?
- 4oare pot sa raman insarcinata?
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 7pot ramane insarcinata?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 7Sarcina
- 3Buna ziua. Durere sfarcuri
- 5sunt gravida?
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 1poti ramane insarcinata va rog raspundeti-mi
- 0Oare sunt insarcinata?! Ajutooooor :(!!!
- 5Pot sa fiu însărcinată?
- 2chist ovarian sau sarcina?
- 2Atac de panica-pot fi insarcinata sau nu?
- 1Semne de sarcina
- 4Îmi răspundeți și mie va roggg???? E urgent ! mi-e frica de sarcina!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: