sunt insarcinata sau...ce?
Buna seara! as dori un raspuns de la un cadru medical va rog frumos.dupa ce m'i s'a terminat ultima menstruatie la 4 zile am avut un contact neprotejat acesta terminandu'se cu o ejaculare inauntru...atunci nu mi'am facut griji deoarece stiam ca 5 zile inainte si 5 dupa nu sunt probleme..tin sa precizez ca am un ciclu regulat..insa luna aceasta mi'a intarziat 10 zile deja..am facut si un test acum vreo cateva zile si a iesit negativ..am dureri de sani si ma inteapa si un ovar...dvs ce credeti?este vb de o sarcina?multumesc anticipat si astept raspunsul dvs
2 comentarii
Din moment ce testul de sarcină a ieşit negativ, înseamnă că o sarcină este foarte improbabilă (sub 1 %). Prin urmare, trebuie căutată altă cauză a întârzierii. Când întârzierea depăşeşte 10 zile, în contextul de durere de sâni şi mai ales de durere ovariană, o vizită la doctorul dv este recomandabilă.
va multumesc pt raspuns insa sunt exacte aceste teste? am o prietena care a facut 2 teste la intervale de timp si amandoua i'au iesit negative...apoi cand a fost la control a descoperit ca avea o sacina de 6 saptamani...deci...nu stiu cata incredere sa am intr'un test...oricum maine o sa repet...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3imi fac griji degeaba?
- 14nu a ejculat in mine.pot ramane insarcinata?
- 2se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
- 3as avea sanse sa raman gravida?
- 3menstruatie de doua ori pe luna = sarcina?
- 5sex in ultimele zile de ciclu... sunt insarcinata?
- 8sunt insarcinata?
- 10posibila sarcina
- 7oare sunt gravida?
- 8sunt sau nu insarcinata? urgent!!!
- 4Poate ramane insarcinata?
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?
- 0Pot rămâne gravida?
- 1Menstruatie intarziata
- 7Sunt gravida ?
- 3Ajutor s-a rupt prezervativul si nu am luat pastila !!!!
- 1Probleme hormonale sau sunt insarcinata ?
- 0Dureri de sani, sani mariti ca volum. Posibila sarcina?
- 1Despre sex la menstruatie
- 1Masturbare după acea sex
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: