Posibil HIV?

09-05-2019
Viviiii
Nu este medic/terapeut
Viviiii
Buna ziua! In urma cu câteva zile am lăsat pe forum o întrebare dacă se poate lua HIV din toaletele publice. Deși răspunsul a fost nu, am transformat acest subiect intr o obsesie și nu mai pot sa îmi iau gândul de la el. Ma întreb dacă cumva am putut sa iau acest virus din alt loc fără sa îmi dau seama.
Țin sa Menționez din nou ca nu mi am început viața sexuală. Acum 2 săptămâni au început sa ma doară ganglionii submandinulari in urma unor dureri de gât, apoi încă un ganglion la gât și la axila, de 7 săptămâni ma dor uneori genunchii sub doarmă de mici înțepături, vreo luna înainte de asta m a durut un tendon in spatele genunchiului. Am fost ieri la medic și a spus ca ganglionii nu sunt atât de mari încât sa ma îngrijoreze și ca ar putea fi și din cauza dereglările hormonale. Durerile de ganglioni au durat aproximativ 4 zile, dar mi se pare ca au rămas ușor umflați. Săptămâna trecută mi am făcut analizele și au ieșit bune, limfocitele in număr de 1500, iar minima acceptata ar fi 1000. Chiar am de ce sa îmi fac griji sau e doar o psihoza?
2 comentarii
0
09-05-2019, ora 16:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
O obsesie. Adresati-va unui psiholog.
Si faceti testul hiv peste 3 luni daca vreti sa vedeti negru pe alb ca nu aveti hiv.
0
10-05-2019, ora 00:45
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Mey draga KJ daca vezi ca nu iti raspunde nimeni puneti si tu intrebarea de ce se intampla asta si raspunde-ti tot tu...ca intrebarea e aiurea...Poate vrei sa detaliezi si sa explici cam pe ce traseu crezi tu ca a luat-o virusul HIV ca sa ajunga din locuri publice in sangele tau ?..Nu cred ca umbli in disperare prin toalete publice ( eu nici nu imi mai aduc aminte de cand nu am mai fost intr-una ) Specifici mai ales ca nu te-ai tavalit de nici un fel cu nici un mascul. Sper ca esti sincera ca altfel nu vad de unde paranoia asta cu HIV ul. Numai un test specific HIV probabil te poate linisti cred eu. Posibil sa ai alta problema pe sistem ganglionar si limfatic, vezi mai bine care este..Multa bafta !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.