momentul infectarii cu HIV

12-09-2010
ella111
Nu este medic/terapeut
ella111
Buna seara...

Azi am aflat ca s-ar putea sa am HIV.sansele sunt foarte mari. Maine ma duc la test. Vreau sa stiu daca exista vreun mod in care afli de cat timp esti infectat. Va pot spune ca virusul il pot avea de la prietenul meu si el de la altcineva...iar acel altcineva nu prea poate identifica pers de la care a luat virusul..fiindca sunt prea multe. Intelegeti ce vreau sa spun...sper..nu prea mai am coerenta de azi dimineata

Multumesc
9 comentarii
0
12-09-2010, ora 22:39
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Din cate stiu eu, valoarea analizei poate indica de cat timp virusul este instalat in corp.Poate gresesc...dar asa stiu.
Sper totusi sa nu fie vorba despre nicio infectare!
Bafta!
0
13-09-2010, ora 12:42
carmina_doncea
Nu este medic/terapeut
carmina_doncea
Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati caci am ajuns la disperare: baietelul meu are 3 ani si 4 luni si din martie 2010 ne tot supara o tuse - 2 saptamani pe luna el tuseste - la inceput este tuse seaca si apoi devine productiva. Am fost cu el la medic si i-a dat de fiecare data siropuri si ii trecea, dar acum de 3 saptamani tuseste - o saptamana a fost seaca si apoi productiva, tuseste saracutul pana vomita. De o saptamana dna doctora a zis sa nu ii mai dam nimic, dar eu sunt disperata ca nu ii trece. Anul trecut a inceput gradinita si de aici complicatiile cu tusea. Ce sa ii mai fac?I-am dat pentru tuse seaca - paxeladin si apoi cand a devenit productiva - eurespal si ambroxol. Numai stiu ce sa ii fac. Ajutat-ma va rog din suflet!
0
13-09-2010, ora 18:26
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
carmina_doncea, te sfatuiesc sa mergi la un medic homeopat.Exista remedii homeopate care trateaza astfel de tuse si nu are deloc efecte adverse, in plus remediile sunt si foarte ieftine.Mergi cu incredere si nu vei regreta!Eu mi-am tratat multe probleme cu homeopate, chiar si fetitei mele i-am dat diferite remedii, bineinteles la recomandarea unui homeopat.
0
13-09-2010, ora 18:27
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
carmina_doncea, iti mai pot recomanda un homeopat online, sigur te va ajuta.Spune-mi daca te intereseaza si iti las adresa intr-un mesaj privat!
0
14-09-2010, ora 09:43
carmina_doncea
Nu este medic/terapeut
carmina_doncea
Multumesc frumos pentru raspuns, si iertati-mi indrazneala, dar sunteti medic?
0
14-09-2010, ora 18:16
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pentru copilaş aţi făcut analize care să indice un eventual fond alergic? Ar putea fi tuse astmatiformă, wheezing etc, frecvent întâlnit la copii mai ales în ultimii ani, cu tratament adecvat trece dupa vârsta copilăriei la majoritatea copiilor. Ar trebui să vedeţi un pediatru specializat pe probleme pneumologice.
0
14-09-2010, ora 19:32
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
carmina_doncea, nu sunt medic, sunt o mamica doar!
0
01-06-2016, ora 19:00
AlinaMom1
Nu este medic/terapeut
AlinaMom1
Buna ziua !Am o problema grava si sunt f panicata...Prietena mea cea mai buna mi a recunoscut ca are virusul Hiv de la 16 ani !suntem prietene de 4 ani timp in care am locuit si impreuna!Nestiind ca are aceasta boala am baut dupa ea...mancat...stiu ca asa nu se ia !eu imi fac unghiile la salon ea si le face acasa...o singura daca am folosit forfecuta ei de curand..inainte ca ea sa imi zica ca are acest virus!nu m am taiat nu a ajuns la sange cred!de curand ea a dezvoltat o ciuperca de piele..am facut si eu (nu asa grav ca ea)tin sa precise ca sunt plecata din tara si nu pot ajunge la victor babes!dar ptr linistea mea vreau un raspuns referitor la aceea ciuperca!credeti ca am luat virusul de ea!va multumesc
0
16-12-2018, ora 09:48
Dom33
Nu este medic/terapeut
Dom33
Nu cred ca ai luat virusul...nu se ia usor cum spun unii...oricum poti face testul in orice tara...succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.