HIV in cât timp se depistează ?
Va rog sa ma ajutați cu un răspuns asupra problemei mele.
Am întreținut relații sexuale neprotejate normale și anale de 2 luni cu partenerul meu, problema fiind ca de o săptămâna el și a făcut niște analize generale și bts motivul fiind oboseala, stări de rau uneori.
A ieșit la analize la hiperdia Neconcludent prima oară si ia făcut din nou si ia zis ca ar avea HIV (test elisa) si iau recomandat sa facă din nou acum la Matei bals(elisa dar și Western blood) și vin rezultatele vineri.
Problema ca el nu știa nimic și nu mai avusese relații sexuale de 1 an jumate de la fosta relație, eu speriata mi am făcut analizele dar mie mi a ieșit NEgativ.
Sunt disperata pentru ca dacă el are înseamnă ca și eu as avea ???chiar dacă mi a ieșit negativ ?
Menționez din nou ca am întreținut relații timp de 2 luni și mi a ieșit vineri testul elisa negativ HIV.
Ce sfat îmi dați ?
Se poate sa nu îl fii contactat chiar dacă el ar fii bolnav ?
Sau exista ceva pentru a nu apărea ?
Va rog din suflet sa ma lămuriri sau sfătuiți ce ar fii indicat sa procedez ?
Am întreținut relații sexuale neprotejate normale și anale de 2 luni cu partenerul meu, problema fiind ca de o săptămâna el și a făcut niște analize generale și bts motivul fiind oboseala, stări de rau uneori.
A ieșit la analize la hiperdia Neconcludent prima oară si ia făcut din nou si ia zis ca ar avea HIV (test elisa) si iau recomandat sa facă din nou acum la Matei bals(elisa dar și Western blood) și vin rezultatele vineri.
Problema ca el nu știa nimic și nu mai avusese relații sexuale de 1 an jumate de la fosta relație, eu speriata mi am făcut analizele dar mie mi a ieșit NEgativ.
Sunt disperata pentru ca dacă el are înseamnă ca și eu as avea ???chiar dacă mi a ieșit negativ ?
Menționez din nou ca am întreținut relații timp de 2 luni și mi a ieșit vineri testul elisa negativ HIV.
Ce sfat îmi dați ?
Se poate sa nu îl fii contactat chiar dacă el ar fii bolnav ?
Sau exista ceva pentru a nu apărea ?
Va rog din suflet sa ma lămuriri sau sfătuiți ce ar fii indicat sa procedez ?
3 comentarii
Test hiv la 6 luni de la ultimul act sexual neprotejat.
Credeți ca e posibil sa nu am ?
In August ma gândeam sa îl refac 5 luni, am mai citit și am inteles ca după 3 luni ar trebui sa apăra dacă exista in organism ?
In August ma gândeam sa îl refac 5 luni, am mai citit și am inteles ca după 3 luni ar trebui sa apăra dacă exista in organism ?
Am inteles ca exista un tratament profilactic in maxim 48 ore de la un contact sexual neprotejat cu o persoana care are HIV..
Este posibil sa îl fac și eu după 2 luni de la contact ?
Este posibil sa îl fac și eu după 2 luni de la contact ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hiv testare
- 2transmitere HIV
- 8o nelamurire legata de hiv/sida
- 12valoriile HIV
- 5intrebare despre testare HIV
- 72test hiv
- 3test hiv
- 10Poate fi Hiv ?
- 0Testarea HIV - film
- 1sa fie HIV?
- 1test hiv negativ
- 0Hiv prin briciul de la frizerie?
- 0Pot face testul hiv ?
- 2Hiv? test de generația a 4a dupa 12 zile rezultat negativ
- 3Imi e frica de HIV
- 0Ajutor pt imunitate seropozitiv
- 0Ajutor va rog! contact sexual neprotejat cu partenerul meu, el fiind Hiv nedetectabil
- 4Interpretare test ARN HIV1 PCR
- 1Simptome hiv - Ajutor!
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV testul HIV testarea HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: