silioane si virusul HIV

27-10-2008
cristianaaa
Nu este medic/terapeut
cristianaaa
Am o prietena care are virusul HIV.este posibil sa isi puna silicoane?
6 comentarii
0
27-10-2008, ora 14:59
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
dacă găseşte doctor care să o opereze, pentru că nu prea operează decât să fie grav bolnavă... nu pentru ceva gen silicoanele
1
27-10-2008, ora 19:51
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
mda, eu ma intreb la ce isi mai pune silicoane...sa atraga atentia si sa raspandeasca boala?sper sa fie constienta!!
0
27-10-2008, ora 22:01
cristianaaa
Nu este medic/terapeut
cristianaaa
Nu este vb de a raspandi boala..este constienta de faptele ei.are un prieten de f mult timp...si se vor casatori...este doar un complex al ei..
0
07-12-2008, ora 00:13
bomboana21
Nu este medic/terapeut
bomboana21
de ce trebuie sa respingem asa o persoana infectata cu acest virus? oricui se poate intampla...si cand te astepti mai putin...habar n-aveti ce inseamna pt o persoana sa fi diagnosticat cu HIV. Personal am trecut prin asta si spre fericirea mea am fost diagnosticata negativ. Si a trebuit sa trec printr-un consum psihic enorm...
Nu pot spune decat bravo prietenei tale pt curaj si vointa de a merge mai departe si toata stima si respectul prietenului care nu a lasat-o singura(majoritatea probabil k nu ar fi facut asa).cat despre silicoane personal nu am nimic impotriva insa in situatia ei este mai greu sa gaseasca un medic care sa fie de acord si sa accepte sa-i faca operatia. Cel mai bine sa se bucure de viitorul sot si de viata in continuare
0
07-12-2008, ora 02:24
cristianaaa
Nu este medic/terapeut
cristianaaa
Da asa este..are foarte multe stari de depresie din cauza celor din jur.nu doreste nimanui sa treaca prin ce trece ea...dar cu toate astea mii de oameni sunt infectati.iar restul cei care nu au boala asta...stiu doar sa respinga...un om in situatia ei se simte marginalizat...este o fata de milioane...si chiar ma bucur ca este prietena mea...am avut multe de invatat de la ea si chiar nu ma afecteaza cu nimic ca este purtatoare de virus...doar niste persoane incuiate la minte ar putea face asa ceva...
0
05-06-2011, ora 00:06
cristianaa
Nu este medic/terapeut
cristianaa
Sora mea si a facut o operatie la sani iar medicul i a spus ca.. siliconul are nevoie de 3 luni pana se stabilizeaza..sa coboare ca sa ridice sanul, (nu stiu cum sa ma exprim ca sa ma intelegeti).Au trecut 2 luni si siliconul se simte la palpare si a coborat prea mult, se vede o umflatura sub sanii...ei i s au pus dupa muschi si nu doar sub piele...imi fac o mie de ganduri ptr ea si de aceea va rog sa mi dati niste sfaturi, ce poate fi ptr ca are si dureri si programarea la medic o are abia peste o saptamana. multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul