Poate sa rămână însărcinată din cauza sexului anal?
Buna ziua! De curand, eu si iubita mea am incercat sexul anal fara sa ne protejam. Am o nelamurire:credeti ca se poate sa ramana insarcinata, chiar daca nu am ejaculat?Are cum sa se scurga in vagin lichidul preejaculator, considerand ca acesta era putin?Astept răspunsul dumneavoastră, va mulțumesc!
10 comentarii
Buna ziua, sexul anal aduce cu sine niste riscuri: daca nu folositi prezervativ exista toate sansele sa va imbolnaviti, anusul fiind mediul prielnic pentru multe bacterii. Exista risc de sarcina daca acel lichid sau sperma ejaculata in anus se scurge in vagin, etc.
Este important sa va informati corect, din surse credibile, verificate, asa cum siteul Romedicsau siteul meu despres exologie, altfel puteti ajunge in situatii neplacute si riscante.
Este important sa va informati corect, din surse credibile, verificate, asa cum siteul Romedicsau siteul meu despres exologie, altfel puteti ajunge in situatii neplacute si riscante.
Eu cred ca acel lichid preejaculator, care esti puțin, nu are cum sa se scurga in vagin, deoarce in timpului actului, eu am o miscare continua, iar acel lichid ramane lipit de peretii anusului sau pe penisul meu, considerand ca nu ating zona vaginala, adica ceva gen ca se "dizolva"cred eu si ca nu are cum sa ajunga.Sa ma corectați daca gresesc undeva.
Gresiti peste tot, ca sa zic asa. Spermatozoizii au nevoie de un mediu umed, lichid ca sa circule.
Mai mult decat atat, dupa cum spuneam anterior, riscul de sarcina este mic, dar riscul de imbolnavire este foarte mare, pentru amandoi, caci penisul intra intr-o zona infestata cu bacterii si microbi. Lichidul care se scurge din anus in timpul actului sexual in vagin va duce la imbolnavire sigura, foarte rapid.
Sexul anal presupune conditii speciale. Va recomand sa va informati temeinic inainte de a mai practica asa ceva. Gasiti pe siteul meu, dedicat sexologiei toate recomandarile necesare.
Mai mult decat atat, dupa cum spuneam anterior, riscul de sarcina este mic, dar riscul de imbolnavire este foarte mare, pentru amandoi, caci penisul intra intr-o zona infestata cu bacterii si microbi. Lichidul care se scurge din anus in timpul actului sexual in vagin va duce la imbolnavire sigura, foarte rapid.
Sexul anal presupune conditii speciale. Va recomand sa va informati temeinic inainte de a mai practica asa ceva. Gasiti pe siteul meu, dedicat sexologiei toate recomandarile necesare.
Acele bacterii si microbi mai sunt, daca iubita mea are o igiena foarte buna?
Da, nu se pot indeparta in totalitate, indiferent de metodele folosite.
@semi561: Ia sa-i propui iubitei sa-ti faca si ea un pegging cu ajutorul unui strap-on.Placerile dorsale trebuie impartasite, fiindca anusul tau are aceleasi caracteristici cu al ei...De fapt, inainte de a o fi penetrat tu pe ea anal, trebuia sa te penetreze ea pe tine, nu sa-ti fie supusa...
Apropo de microbi, trebuie sa stii ca aproximativ 50 % din masa materiilor fecale este alcatuita din bacterii si virusuri.In tubul digestiv sunt prezente mai multe bacterii decat numarul de celule somatice din organism.Oricate clisme ar face o persoana, microbi in intestine tot vor exista.
Apropo de microbi, trebuie sa stii ca aproximativ 50 % din masa materiilor fecale este alcatuita din bacterii si virusuri.In tubul digestiv sunt prezente mai multe bacterii decat numarul de celule somatice din organism.Oricate clisme ar face o persoana, microbi in intestine tot vor exista.
Anusul nu comunica cu vaginuk, deci nu poate ramane insarcinata, daca actul sexual a fost exclusiv anal. Daca antwrior ejacularii ati facut si sex vaginal, exista un risc de sarcina, deoarece au loc pierderi de lichid seminal
Buna ziua! Am o întrebare. Daca am avut contact sexual, insa doar anal cu prietenul meu mai multe zile la rand, e posibil sa raman insarcinata? Precizez, a fost doar lichid preejaculator. Menstruatia imi vine la inceputul lunii, dar nu in aceeași data
Buna seara,
Ati avut curiozitatea sa cititi raspunsurile de mai sus?
Ati avut curiozitatea sa cititi raspunsurile de mai sus?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sex anal si ejacularea
- 479Sexul anal... poate fi insarcinata?
- 4sex anal - avamtaje/dezavantaje
- 4ce consecinte negative ar putea avea sexul anal?
- 67sex anal/oral
- 6gonoree?
- 5Sexul anal dupa un avort...va rog dati-mi un sfat!!!!!!
- 6sex anal... pot fi insarcinata?
- 6Nimfomana?
- 3Ce riscuri exista la sexul anal ?
- 3Sarcina?
- 6O intrebare putin inedita
- 1Poate fi insarcinata?raspundeti repede
- 3Sexul anal și Sarcina
- 1Sex anal neprotejat - Ajutor
- 2Scaun cu sange dupa sex anal
- 6Sex anal
- 3Sex anal după 2 săptămâni de nastere normal
- 5HIV Cum ia nastere? Nu cum se transmite, ca stiu.
Mai multe informații despre: Sexul anal
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: