Sarcina ??? Urgent va rog raspundeti mi !!
O prietena a facut sex anal ea find inca virgina, iar prietenul ei a ejaculat in interior, ea spune ca dupa asta s-a sters, spalat bine. Contact sexual au incercat sa aiba dar protejat cu o sapt inainte sa se intample asta dar nu au continuat deaorece o durea rau.
2 comentarii
Interesant ca pe prietena a durut-o mai mult sexul normal decat cel anal...Ce sa zic, fiecare cu gusturile lui.
Spuneti-i prietenei ca, pentru ca o femeie sa ramana insarcinata trebuie ca lichidul preejaculator sau sperma sa ajunga in intrarea/interiorul vaginului.
Daca aceasta nu s-a intamplat prietena nu este insarcinata. In istorie se cunoaste o singura femeie care a visat si a ramas insarcinata...In rest la toate celelalte s-a aplicat regula de mai sus.
Spuneti-i prietenei ca, pentru ca o femeie sa ramana insarcinata trebuie ca lichidul preejaculator sau sperma sa ajunga in intrarea/interiorul vaginului.
Daca aceasta nu s-a intamplat prietena nu este insarcinata. In istorie se cunoaste o singura femeie care a visat si a ramas insarcinata...In rest la toate celelalte s-a aplicat regula de mai sus.
Imi pare rau sa va spun(sincer), d-le psiholog, dar modul dvs de a raspunde ''colegilor de viata'', (e un fel de a spune),..e destul de..arogant.Ca sa nu mai spun ca si ''boala'' de care suferiti e tot de tip ''arogant''.Se numeste AUTOSUFICIENTA si din toate raspunsurile dvs reiese ca ea(boala) e acolo in dvs si nu vrea sa va paraseasca pt ca e mana in mana cu TRUFIA.Poate va mai ganditi cand luati in bascalie insasi religia.V-as da tema pt acasa, ca celor mici de scoala primara, sa scrieti pe 100 de pagini cuvantul ''Respect'', poate aveti noroc si vi-l veti insusi, d-le psiholog, care dati sfaturi sexuale(asta mi-aduce aminte de scoli ''sarace'' in profesori, unde faci biologia, geografia si sportul cu...proful de...psihologie..!Zi buna si..spor la scris..(ma refer la cele..100 de pagini..)!-
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2in urma sexului anal
- 479Sexul anal... poate fi insarcinata?
- 4sex anal - avamtaje/dezavantaje
- 32As vrea sa fac sex anal dar nu stiu cum sa incep
- 10Un sfat parintesc de la un medic!
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 5Sex anal neprotejat si sarcina
- 1sa fie HIV?
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 12Am nevoie de un raspuns rapid !
- 5Sex anal dificil!
- 3Sarcina?
- 1Poate fi insarcinata?raspundeti repede
- 3Sexul anal și Sarcina
- 2Sex anal
- 3Sex anal după 2 săptămâni de nastere normal
- 6Este normal ca barbat sa aibe orgasm in fundulet???
Mai multe informații despre: Sexul anal
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: