am facut sex anal.. sperma poate ajunge in vagin?
am facut sex anal cu prietena inainte cu o zi sa ii vina ciclul si mi-am dat drumul in ea, e posibil sa fi ajuns sperma de acolo la vagin si sa o fi lasat gravida... k a doua zi ia venit ciclul j nu era la fel de abundent ca pana atunci... astept raspuns ce sa fac... ps: este inca virgina.
8 comentarii
Hai sa-ti explic cum sta situatia..ovulatia la femei, perioada cu risc este la jumatatea lunii dintre cele 2 cicluri menstruale..nu la sfarsitul lunii, mai ales cu o zi inainte de menstra..dar asta numai daca are ciclu regulat..deci nu are cum sa fi ramas insarcinata,.dar pe viitor, pt a evita aceste lucruri neplacute, folositi prezervativul sau pilula contraceptiva..da si poate ramane insarcinata daca ejacularea are loc in anus, se poate prelinge in vagin, si de acolo problemele...
NU e insarcinata, DAR:
doar intreb:
contact sexual NORMAL nu mai faceti?..
si
va mirati
si peste 3, 5, 10 zile veniti si va intrebati DE UNDE atatea rele si boli?!?
of-of..
O seara buna!
doar intreb:
contact sexual NORMAL nu mai faceti?..
si
va mirati
si peste 3, 5, 10 zile veniti si va intrebati DE UNDE atatea rele si boli?!?
of-of..
O seara buna!
0
14-06-2011, ora 21:19
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salve!
Stimate dle Maddeville, de obicei nu accesez secţiunile care au legătură cu sexul, tulburările legate de el şi contracepţia, pentru că nu-mi face niciun fel de plăcere, însă întrebarea dv. mi-a atras profund atenţia.
În primul rând sexul anal este total ANORMAL, iar în al doilea rând prietena dv. nu are cum să fie însărcinată. Lichidul seminal (sperma), odată introdus prin anus în intestinul gros, NU are cum să ajungă la vagin sau mai departe de el, pe aceeaşi traiectorie.
Vă recomand să nu mai practicaţi sexul anal, dacă doriţi să nu vă mai asemănaţi cu cei care au locuit în Sodoma şi Gomora, însă dv. sunteţi liber să faceţi ce doriţi.
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie pentru a vă trăi viaţa de pe pâmânt în iubire, lumină, bunătate, armonie, rugăciune şi curăţie, pentru mântuirea dv.
Toate cele bune,
Nick
Post Scriptum - Floare albastră, cum poate să rămână o femeie însărcinată, când ejacularea are loc în anus??? Prin anus sperma ajunge în partea terminală a intestinului gros, adică în rect şi, poate, în colonul sigmoid. Şi-atunci, pe unde se prelinge sperma în vagin??? NU există o asemenea prelingere! Aşa s-ar fi prelins şi materiile fecale lichide în vagin, şi ar fi ieşit o degringoladă totală în organismul femeii.
Recunosc, iertaţi-mă, am râs 5 minute după ce am citit ce-aţi scris. Vă rog mult, înainte să scrieţi ceva legat de anatomia umană, citiţi, documentaţi-vă, faceţi un research, ceva, dar nu mai scrieţi aiureli; nu de alta dar induceţi în eroare alte persoane.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Numai bine,
Nick
Stimate dle Maddeville, de obicei nu accesez secţiunile care au legătură cu sexul, tulburările legate de el şi contracepţia, pentru că nu-mi face niciun fel de plăcere, însă întrebarea dv. mi-a atras profund atenţia.
În primul rând sexul anal este total ANORMAL, iar în al doilea rând prietena dv. nu are cum să fie însărcinată. Lichidul seminal (sperma), odată introdus prin anus în intestinul gros, NU are cum să ajungă la vagin sau mai departe de el, pe aceeaşi traiectorie.
Vă recomand să nu mai practicaţi sexul anal, dacă doriţi să nu vă mai asemănaţi cu cei care au locuit în Sodoma şi Gomora, însă dv. sunteţi liber să faceţi ce doriţi.
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie pentru a vă trăi viaţa de pe pâmânt în iubire, lumină, bunătate, armonie, rugăciune şi curăţie, pentru mântuirea dv.
Toate cele bune,
Nick
Post Scriptum - Floare albastră, cum poate să rămână o femeie însărcinată, când ejacularea are loc în anus??? Prin anus sperma ajunge în partea terminală a intestinului gros, adică în rect şi, poate, în colonul sigmoid. Şi-atunci, pe unde se prelinge sperma în vagin??? NU există o asemenea prelingere! Aşa s-ar fi prelins şi materiile fecale lichide în vagin, şi ar fi ieşit o degringoladă totală în organismul femeii.
Recunosc, iertaţi-mă, am râs 5 minute după ce am citit ce-aţi scris. Vă rog mult, înainte să scrieţi ceva legat de anatomia umană, citiţi, documentaţi-vă, faceţi un research, ceva, dar nu mai scrieţi aiureli; nu de alta dar induceţi în eroare alte persoane.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Numai bine,
Nick
Mr Nick..eu nu am zis ca sperma s-ar prelinge in vagin prin intestinul gros, adica in interiorul organismului, pt ca sunt orificii separate, am zis ca e riscant, atunci cand ejaculeaza, in anus, iar baiatul isi retrage penisul, sa se prelinga sperma, in exterior, si sa ajunga la vagin, iar de acolo spermatozoizii sa patrunda in interior., cele 2 orificii fiind foarte apropiate..., si mai ales cand dra sta pe burta, datorita fortei gravitationale sa o ia la vale, si nu cred ca penetrarea are loc in totalitate, cum ar fi in vagin si ejacularea la fel..anusul fiind un loc stramt are tendinta de a elimina alte secretii, nu am zis ca ramane suta la suta, dar exista un risc..
inca ceva ciclul ei nu dura 6 zile j era aundent acum e a 4-a zi si mai curge 2-3 picaturi ar fi asta un semn??
0
16-06-2011, ora 00:25
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Floare albastră, am înţeles; mă gândeam că aşa veţi spune, logic, de altfel :)
Oricum, în cazul de faţă, chiar dacă ar fi avut loc acea prelingere, în momentul retragerii penisului din anus, tot nu ar fi rămas însărcinată domnişoara respectivă, de vreme ce este (încă) virgină (lichidul seminal, spermatozoizii din el, mai bine zis, nu pot trece prin himen, adică prin orificiul extern al vaginului!).
Îmi cer iertare dacă v-a deranjat cu ceva mesajul meu anterior. Vă doresc toate cele bune!
Cu respect,
Nick
Floare albastră, am înţeles; mă gândeam că aşa veţi spune, logic, de altfel :)
Oricum, în cazul de faţă, chiar dacă ar fi avut loc acea prelingere, în momentul retragerii penisului din anus, tot nu ar fi rămas însărcinată domnişoara respectivă, de vreme ce este (încă) virgină (lichidul seminal, spermatozoizii din el, mai bine zis, nu pot trece prin himen, adică prin orificiul extern al vaginului!).
Îmi cer iertare dacă v-a deranjat cu ceva mesajul meu anterior. Vă doresc toate cele bune!
Cu respect,
Nick
Floare albastra, bati campii!Pentru informatia ta, PENETRAREA IN ANUS ARE LOC IN TOTALITATE, la fel ca in vagin, iar ejacularea se petrece tot in totalitate!De altfel, penetrarea in anus poate fi chiar deosebit de adanca, penisul putand ajunge pana in rect.Pe urma, anusul e un loc mai stramt decat vaginul, intr-adevar, dar NU ARE TENDINTA DE A ELIMINA ALTE SECRETII mai mult decat vaginul!Iar cele 2 orificii(anusul si vaginul) nu sunt chiar "foarte apropiate", cum spui tu.Ca sa nu mai vorbesc ca, in cazul unei fete(femei) virgina, ORICE RISC de a ramane insarcinata ESTE EXCLUS, spermatozoizii neputand trece prin vagin pentru a ajunge la ovul!In plus, asa-zisul risc al "prelingerii" spermei prin exterior din anus in vagin ESTE PRACTIC NUL pentru ca e extrem de greu sa se intample asa ceva, datorita "fortei gravitationale" sau nu.DOAR UN ACCIDENT poate face ca asa ceva sa fie posibil!Cum bine zicea cineva, mai documenteaza-te macar putin in ceea ce priveste anatomia umana si proprietatile diferitelor organe ale corpului omenesc si nu mai scrie toate bazaconiile!
P.S.:in plus, asa-zisa "prelingere" nu se poate realiza DECAT DACA FATA(FEMEIA) STA PE BURTA, nu "mai ales" atunci deoarece, daca sta pe spate sau pe o parte sau chiar deasupra partenerului, sperma nu se poate NICIODATA prelinge in sus ca sa ajunga astfel in vagin.Dar, cum am mai spus, chiar daca fata sau femeia ar sta pe spate, tot NU EXISTA PRACTIC NICI UN RISC ca ea sa ramana insarcinata pentru ca anusul retine secretiile LA FEL DE BINE ca vaginul!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt tare confuza: ce se intampla daca fac sex anal?
- 3intarziere ciclu mestrual
- 7Probleme grave?
- 8problema legata de menstruatie :|
- 4intrerupere anticonceptionale
- 9candida
- 4oare e bine?
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 4ciclul menstrual
- 10Am nevoie de un sfat cat mai repede...Este un doctor pe aici care m-ar putea ajuta?
- 2Tratament anticonceptionale - menstruatie neregulata
- 0menstruatie venita mai repede cu 2 saptamani
- 0Menstruatia...
- 1Menstruatie dupa operatie de chist ovarian
- 3Greseala.. in loc de sex anal, sex normal
- 6menstruatie dereglata, nu stiu cand e perioada fertila
- 1Intrebarea mea este daca scurgerea aceasta este menstruatia?
- 3Sarcina?
- 0Buna!Sunt noua aici și am o întrebare!
- 3Probleme menstruale
Mai multe informații despre: Menstruatia Sexul anal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: