Infectat cu hiv ?
Salut ! acum 2 saptamani am avut contact sexual (oral/anal) cu o persoana si in timp ce faceam sex anal s-a rupt prezervativul. De atunci sunt foarte ingrijorat sa nu fiu infectat cu hiv. De acum 2 zile simt ca sunt obosit, nu sunt asa energic ca inainte, in rest nu am avut febra, transpirat in timpul somnului etc. Peste cat timp pot merge sa fac testul HIV, si care e probabilitatea sa fiu infectat? p.s nu stiu daca persoana data este sau nu infectata cu hiv/sida ! de la fiecare starnut imi fac grij, si sunt nelinistit, ma culc/trezesc cu gandul ca sunt infectat. Multumesc !
7 comentarii
Eu una cred ca aici totul se petrece in capsorul tau :)
Nu trebuie sa stai pe net sa citeştei simptome chestii trestii ca asa o ori razna ajungi sa crezi ca eşti infectat cu toate bolile.
Cati ani ai ? Testul HIV CRED ca ti l poţi face odată ce ti ai început viata sexuală :)
P.s data viitoare Fi mai atent la prezervativ pt ca se poate rupe destul de usor :)
Nu trebuie sa stai pe net sa citeştei simptome chestii trestii ca asa o ori razna ajungi sa crezi ca eşti infectat cu toate bolile.
Cati ani ai ? Testul HIV CRED ca ti l poţi face odată ce ti ai început viata sexuală :)
P.s data viitoare Fi mai atent la prezervativ pt ca se poate rupe destul de usor :)
Pentru liniştea ta poţi sa îţi faci cat de curând analizele. Dar eu zic ca nu ai nimic 😊 bafta oricum :)
Poti sa ne spui si noua de ce va doriti sex anal??...si de ce va culcati asa cu oricine va iese in drum???
Magda
Fara suparare dar este o intrebare cam stupida pentru zilele noastre! (ma refer la prima).Te asigur ca aceasta intrebare poti sa o adresezi catorva zeci de milioane de barbati :)) oricum oamenii intra pe acest gen de forum in cautare de raspunsuri nu pentru a da explicatii cu privire la viata lor sau la preferintele sexuale.
Fara suparare dar este o intrebare cam stupida pentru zilele noastre! (ma refer la prima).Te asigur ca aceasta intrebare poti sa o adresezi catorva zeci de milioane de barbati :)) oricum oamenii intra pe acest gen de forum in cautare de raspunsuri nu pentru a da explicatii cu privire la viata lor sau la preferintele sexuale.
Magda, , cu persoana data nu am iesit prima data,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8poate fi hiv?
- 5pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
- 9sex oral - sfaturi!
- 3Postinor 2 si imediat o secretie maronie
- 3prezevativ rupt, anticonceptionale = sarcina?
- 3Sexul oral
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 7Sex in ultima zi de menstruatie (imi curgea o foarte mica cantitate)
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 3dupa sex anal, am senzatii ciudate la nivelul penisului
- 1Sex oral cu o prostituata.
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 0HIV?
- 0Prezervativ rupt!
- 5cand apare candidoza bucala, la barbati, in caz de hiv?
- 1Problema in timpul actului sexual!!!
- 2Sifilis prin contact oral?
- 6O intrebare putin inedita
- 4Ajutati-ma: yasmin si antibiotic
- 1Întrebare ciudata
Mai multe informații despre: HIV Sexul oral Sexul anal prezervativul rupt
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angiomatoza bacilara
- Infectii cu micobacterii netuberculoase in SIDA
- SIDA
- Infectia perinatala cu HIV
- Manifestarile neurologice ale infectiei cu virusul HIV
- Lipodistrofia asociata HIV
- Esofagita HIV
- Complicatiile gastro-intestinale in HIV-SIDA
- Demenţa asociată infecției HIV (encefalopatia HIV)
- Infecțiile orale transmise prin sex oral
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: