Nu mai am aproape nicio bucurie

10-09-2023
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Iau tratament, am schimbat atatea antidepresive dar cheful și pofta de viata e cam 30%.Nu mai am nicio bucurie, plăcere îmi creează doar mâncarea
Cum pot face sa îmi ridic pofta de viat, cheful de viata;bucuria de a trai?
Nu am niciun prieten ;sunt pensionat pe caz de boala de schizofrenie si TOC, din cauza problemelor de sănătate m-am oprit la liceu absolvit nu am facultate deși mi-as fi dorit, am energie dar nu am bucurie și motivatie pebtry nimic, mi-am cam pierdut speranța..Faza este ca în 2016 am avut episodul psihotic ce a declanșat schizofrenia iar de când am trecut peste el cu bine, după ni mi-a mai revenit cheful de viata, pofta de viata, bucuria de a trai, nu îmi găsesc sensul și locul în viata, ma atrag multe dar nu cât sa îmi fac pasiuni, poate și lipsa de motivație, practic viata mea nu are culoare, deseori rad, zambesc pe dinafara dar în interiorul meu e e ger, tristețe și gol, asta e, nu mai am nicio bucurie, ma întreb de ce m-am nascut pe planeta asta..Chiar ma întreb.Nu mai vad bucuria în viata decât în fast food și dulciuri, am ajuns sa ma droghez cu Anxiar doar ca să imi dea stare aia de moral ridicat 3-4 ore cât are efectul..sunt foarte dependent de el.

Cum sa îmi recapăt bucuria vieții?
Sunt asa de dereglati neurotransmitatorii mei?
6 comentarii
2
11-09-2023, ora 08:57
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
Rispoleptul e de vina. N ai incercat sa schimbi niciodata?
2
11-09-2023, ora 09:01
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Vorbește cu psihiatrul, relatează-i cum te simți și dacă este necesar va modifica schema de tratament la schema de tratament
3
12-09-2023, ora 22:31
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Anxiarul nu te drogheaza, daca era asa, nu se mai comercializa, dimpotriva iti da starea aceea de bine, putina cata e.Ai inceput sa vorbesti ca Placebo10...
1
04-10-2023, ora 12:25
Placebo10
Nu este medic/terapeut
Placebo10
Esti sigur ca nu e drog si e bomboana?

Are pretul de 10lei/mg-30lei/mg la dealer ilegal. E singurul drog din psihiatrie care are valoare stradala peste 0$ cu exceptia amfetaminelor si a 2-3 alte droguri. Este locul 1 la sevraj intre toate drogurile, alcoolul e pe 2, heroina pe 3. De la sevraj de benzo si alcool se poate murii fizic, de la sevraj de heroina, nu. Exista nenumarate clinici de dezintoxicare speciale pentru benzo in tarile din vest.

Am fost pasionat de droguri la viata mea, le-am incercat pe toate, inclusiv cele mai exotice lucruri. Nu sunt vre-un puritan anti-drog, din contra. Totusi, benzo am avut 1 an de zile in casa din cauza prietenei si nu am luat nici macar odata de curiozitate, desi nu mai luasem niciodata. Asta spune multe despre calitatea si nivelul de periculozitate al acestui drog. Cand vad oameni obisnuiti care nici nu le au cu drogurile cum baga asa ceva si chiar sustin ca nici macar nu e drog raman perplex.

Vezi ca mama lui Vlad Pascu ala cu accidentul de la 2 mai e acuzata ca i-a furnizat acestuia droguri la petreceri - fiind vorba fix despre benzodiazepina procurata de ea de la 2 psihiatrii. In masina cand a fost oprit de politie tot benzodiazepina i-au gasit iar politistii aia au fost dati afara ca urmare a scandalului.

Chiar asa am ajuns sa spunem ca benzodiazepina nu e drog? Asta e din seria cu "alcoolul nu e drog, e aliment".
1
04-10-2023, ora 12:53
Placebo10
Nu este medic/terapeut
Placebo10
Ca sa ne mai delectam putin, o melodie buna despre benzo pentru cei care sustin ca benzo nu sunt droguri: Specii - Marea Depresie

Viata incepe ca dar, dar se termina-n cosmar
Ca sa te calmeze, psihiatrii-ti dau Anxiar
Doar ca Lorazepamul are ca efect secundar
Depresie puternica cu fond suicidal
M-am luptat in ultimii ani cu sinuciderea
Suferinta mea a depasit de mult limita
Benzodiazepinele au facut multe crime
Te spanzuri de la ganduri
Te-arunci de la naltime
In sevraj, intri direct in picaj
Fara dopaj, te transformi in sinucigas
Nu exista antagonic care sa
Te-ajute sa te lasi
Tre' sa reduci din dozaj la miligramaj
Dili-dili dalilam dalilei
Innebunesti si cand le iei si
Cand nu le mai iei
Scapi de droguri, prah
Si dai de alte droguri
Doar ca dealerii au halate albe si-s doctori
Alergand pe strazile din Bucuresti
Vezi cum faci frate-meu, sa nu innebunesti
Sa n-ajungi internat pe la Obregia
Doctorii-s reci ca Norvegia
Ii vrem calzi ca Grecia

"Dili-dili dalilam dalilei - inebunesti si cand le iei si cand nu le mai iei" :))))
0
19-03-2024, ora 16:36
Love Forever
Nu este medic/terapeut
Love Forever
Consultă un terapeut sau un consilier pentru a primi sprijin și îndrumare în gestionarea sentimentelor tale. Alătură-te unui grup de sprijin pentru persoanele care trec prin experiențe similare pentru a primi susținere și înțelegere. Mișcarea zilnică poate îmbunătăți starea de spirit și poate reduce simptomele depresiei și anxietății. Asigură-te că ai o dietă echilibrată și odihnește-te suficient pentru a-ți menține sănătatea mentală. Încearcă activități noi care te atrag pentru a-ți redobândi bucuria de a trăi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul