Anhedonie muzicală | Forumul Medical ROmedic

Anhedonie muzicală

02-09-2022
Utilizator_183527
Nu este medic/terapeut
Utilizator_183527
Bună! Voi aveți anhedonie muzicală ca mine? Simțiți muzica? Ce gen/genuri de muzica ascultați sau care este genul vostru preferat pe care îl simțiți cel mai mult și care va bucură sufletul și mintea?
9 comentarii
1
02-09-2022, ora 20:50
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nu am anhedonie muzicala, imi plac melodiile care-mi placeau si inainte, indiana, turceasca, araba, house, manele, astea-s genurile mele preferate.
1
02-09-2022, ora 21:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu am. Nu mai pot asculta muzica. Nici cea care imi placea inainte. Mai ascult cate un acatist cantat de Vlad Rosu, care are o voce exceptionala, mai rar sau 1-2 minute de muzica linistitoare inainte sa ma culc. In rest mai deloc.
1
03-09-2022, ora 01:42
360
Nu este medic/terapeut
360
ascult tot felul de melodii, din toate genurile. cele care ma activeaza sunt cele care au continut inspirational, gen Alan Walker - Different World, Sia - Unstoppable, Jessie J - Masterpiece, Puya (majoritatea), Kamelia - Hai fa ceva... si ar mai fii.. :)
singurele genuri pe care nu le ascult sunt opera, rock. nu le simt sub nicio forma

nu-mi pot imagina viata fara muzica. imi pare rau ca nu puteti asculta muzica
1
03-09-2022, ora 06:25
360
Nu este medic/terapeut
360
eu vad ca sunt norocos cu simptomele si recuperarea... la mine marea problema era ca nu aveam energie si aveam dureri de cap insuportabile. aveam asa mari dureri de cap ca nici sa citesc o fraza nu puteam (la propriu). apoi treptat s-a diminuat durerea. odata ce am trecut de hopul asta am dat-o in leneveala maxima. nu faceam nimic. stateam aiurea pe tv. durerile de cap usoare apareau cand nu faceam sport... imi pare rau sa stiu ca dupa ani de tratament inca va confruntati cu probleme.
1
03-09-2022, ora 09:00
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
Eu am asa ceva.Nu mai simt muzica și nici nu știu care mi mai place și care nu.
Xtreme pai chiar medicamentele te fac sa fii asa.
1
03-09-2022, ora 10:33
C.S.D.
Nu este medic/terapeut
C.S.D.
Michael Jackson ascultam mult în adolescență. Dar nu numai. Guns N' Roses, Kurt Cobain și în general cred că orice artist la care se simțea depresia...mi-am dat seama mai târziu de ce. Bine, cu asta rezonam mai mult, că ascultam aproape tot ce era la modă atunci, prin anii 90 (final) și 2000. Din 2015 nu prea mai ascult muzică. Cel puțin nu așa cum o făceam înainte. Nu e că nu-mi place deloc muzica, mai îmi bagă ăștia la YouTube Shorts câte o melodie și o caut în întregime dar în rest, nu am playlist-uri, nu-mi lipsește muzica...
0
03-09-2022, ora 11:54
Utilizator_183527
Nu este medic/terapeut
Utilizator_183527
Bine. Va mulțumesc tuturor pentru răspunsuri!
1
04-09-2022, ora 18:33
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Eu ascult muzica clasica, psaltica/bizantina si uneori rock, mai mutl dance rock.
1
04-09-2022, ora 22:16
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
A, si imi place muzica. Uneori imi revin i nminte si mie refrene si mai si cant dar nu ca ceva obsesiv sau deranjant.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: