Nu simt nimic, nici bucurie, nici tristete, nici plictieseala, sunt ca o carcasa goala
Nu simt nimic, nici bucurie, nici tristete, nici plictieseala, sunt ca o carcasa goala. De mult incerc sa înteleg de ce sunt asa, s ar putea sa fie oare de la depresie? Poate cine sa imi explice de ce nu simt nimic?
12 comentarii
Eu te înțeleg ca și eu sunt la fel dar eu sunt asa din cauza antipsihoticelor.Adica înainte sa iau antipsihotice eram plina de emoții și trăiri.Ai vreun diagnostic sau urmezi vreun tratament ?
Da, si eu iau antipsihotice. Am ca diagnostic schizofrenie.
Pai si eu iau risperidona.. de aia ești asa.Eu am tulburare psihotica si iau 3 mg.Am o prietena care a luat și ea risperidona 4 mg și când a scăzut la 1.5 a început sa simta din nou.Deci depinde și cât iei.
Poate ar trebui sa reduci (cu acordul doctorului) sau sa schimbi neurolepticul.
E f simplu de ce esti asa, ai apatie (lipsa emotii si indiferenta) si anhedonie (lipsa placere). Daca iei Rispolept e de la ala, vb cu medicul sa-ti dea altul eventual Abilify.
Daca nu iei nimic si ai asa, e un simptom nasol al depresiei, si e nasol ca e f greu de tratat.
Daca nu iei nimic si ai asa, e un simptom nasol al depresiei, si e nasol ca e f greu de tratat.
pe mine ma plictisesc multe chestii.
ma enerveaza multe situatii de la serviciu.
daca nu imi raspunde nimeni la mailuri, sunt deprimata si iritata.
sunt super reactiva.
ma enerveaza restrictiile care sunt impuse la serviciu si in relatiile de zi cu zi.
ma enerveaza multe situatii de la serviciu.
daca nu imi raspunde nimeni la mailuri, sunt deprimata si iritata.
sunt super reactiva.
ma enerveaza restrictiile care sunt impuse la serviciu si in relatiile de zi cu zi.
Ce ai tu Doct2016 e altceva, nu esti fara emotii, ca daca ai fi, nu te-ar mai enerva ca nu raspunde cineva la mailuri, nici situatiile de la munca si nici restrictiile alea.
nu am schizo, dar am rulburari de dispozitie.
Si nu te-ai dus la medic ca sa rezolvi problema ? Nu ti-a dat tratament ptr tulb de dispozitie ?
Viața nu e numai roz, ci o suită de experiențe și mai plăcute și mai puțin plăcute. Cel mai mult învățăm din cele neplăcute, dureroase. Nu mai priviți orice neplăcere ca pe un semn de boală.
Boala începe doar dacă dai o dimensiune exagerată, nerealistă unor situații neplăcute
Boala începe doar dacă dai o dimensiune exagerată, nerealistă unor situații neplăcute
Pe dracu, e bolnav clar de depresie, are anhedonie si apatie, trebuie la medic sa se duca si sa ia tratament, nu mai zice ca nu e nimic ca sa incurajezi ca omu sa nu se trateze. I-au disparut emotiile, asta clar, nu e deloc normal. La el e doar rau, nu mai are perioade de bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ganduri triste.. tratament
- 5Rispolept
- 3Produsele apicole contraindicate daca luam tratament cu antipsihotic?
- 9Pe voi va sedeaza antipsihoticele?
- 13Dezintoxicare ficat in timpul tratamentului cu antipsihotice
- 1Cum adica si de ce?
- 4Despre Antipsihotice si kg in plus
- 4Xeplion Paliperidonă împreună cu alcool și droguri???
- 3Sunt interesat despre Trevicta?
- 8Antipsihotic schizofrenie
- 1Cum se poate renunța la tratament cu Xeplion?
- 7Rispolept - dureri de cap
- 0Olanzapina
- 13Puteți dormi fara pastile? Eu nu pot sa dorm fara pastila
- 9Anhedonie muzicală
- 3Risperidonă
- 3Medicamente sfaturi - olanzapina teva
- 10Mai ia cineva (Parnido) Paliperidona sau care a luat in trecut?
- 5Dacă iau Olanzapina injectabilă voi dormi mai puțin?
Mai multe informații despre: antipsihoticele anhedonia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: