Cum se vindeca sau amelioreaza aceste simptome?
Chiar am nevoie să știu cum îmi poate creste motivația, nivelul de energie și cum pot sa scap de lipsa de plăcere, interes scăzut pt anumite lucruri sau anhedonie dar mai parțială așa..degeaba nu am simptome psihotice daca sunt cu motivația și energia la pământ și lipsa de interes și plăcere pentru făcut lucruri..Nu am depresie că mă tratez cu Prozac, dar tot sunt mai apatic..practic nu mai am nicio bucurie.
5 comentarii
Nu am pofta multa de viata și "mi se termina bateriile"repede, mai pe scurt.
Neurolepticele produc aceste stari. Daca nu ar fi ele ai avea delir si halucinatii. Intreaba doctorul poate iti schimba antidepresivul, dar nu cred. Prozacul merge pe toc.
Multi sunt in situatia asta.
Multi sunt in situatia asta.
Vorbește cu psihiatrul, poate îți modifică sau mai adaugă ceva la schema de tratament.
apeleaza si la sprijinul psihoterapiei
Ca și colegul meu îți recomand psihoterapie, pentru că te poate ajuta să-ți gestionezi emoțiile, scopurile, să câștigi competențe în a reinterpreta situațiile care te secătuiesc de energie, să-ți modifici modul de gândire și percepție, să-ți reactivezi energiile aflate în stare latentă.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Lipsa sentimentelor
- 5Quetiapina si indiferenta
- 6Aplatizate afectivă și anhedonie
- 2Tratament ineficient?
- 12Nu simt nimic, nici bucurie, nici tristete, nici plictieseala, sunt ca o carcasa goala
- 21Trăiesc ca să nu mor?! Caut prieten de suferinta
- 9Anhedonie muzicală
- 3Anhedonie sexuala (Pleasure Dissociative Orgasmic Dysfunction)
- 6Nu mai am aproape nicio bucurie
- 3Poate fi altceva decat depresie?
Mai multe informații despre: anhedonia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: