Cum se vindeca sau amelioreaza aceste simptome?

23-08-2020
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Chiar am nevoie să știu cum îmi poate creste motivația, nivelul de energie și cum pot sa scap de lipsa de plăcere, interes scăzut pt anumite lucruri sau anhedonie dar mai parțială așa..degeaba nu am simptome psihotice daca sunt cu motivația și energia la pământ și lipsa de interes și plăcere pentru făcut lucruri..Nu am depresie că mă tratez cu Prozac, dar tot sunt mai apatic..practic nu mai am nicio bucurie.
5 comentarii
1
23-08-2020, ora 18:36
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Nu am pofta multa de viata și "mi se termina bateriile"repede, mai pe scurt.
2
23-08-2020, ora 19:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Neurolepticele produc aceste stari. Daca nu ar fi ele ai avea delir si halucinatii. Intreaba doctorul poate iti schimba antidepresivul, dar nu cred. Prozacul merge pe toc.
Multi sunt in situatia asta.
3
23-08-2020, ora 19:57
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Vorbește cu psihiatrul, poate îți modifică sau mai adaugă ceva la schema de tratament.
0
25-08-2020, ora 11:16
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
apeleaza si la sprijinul psihoterapiei
0
26-08-2020, ora 09:16
Psihologie, București
Ca și colegul meu îți recomand psihoterapie, pentru că te poate ajuta să-ți gestionezi emoțiile, scopurile, să câștigi competențe în a reinterpreta situațiile care te secătuiesc de energie, să-ți modifici modul de gândire și percepție, să-ți reactivezi energiile aflate în stare latentă.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: