Pilulele anticonceptionale provoaca avort timpuriu? Sunt nocive?

19-01-2012
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Pilulele anticoncepţionale provoacă avort timpuriu?

Ei bine, cu toate că unii medici susţin că pilulele anticoncepţionale doar împiedică pur şi simplu formarea embrionului, alţii sunt de altă părere. Cred că e bine să se ţină seama şi de opinia acestora!
Astfel că unul dintre cei mai renumiţi medici din Europa, Prof. dr. Rudolf Ehmann, Directorul Clinicii de Obstetrică - Ginecologie a Spitalului Cantonal Stans din Elveţia, afirmă, bazându-se pe probe ştiinţifice, următoarele:
' Pilulele anticoncepţionale provoacă avort timpuriu! Ele sunt cunoscute ca o combinaţie de hormoni artificiali care au rolul de a împiedica ovulaţia (eliberarea ovulului). Ceea ce se cunoaşte mai puţin este faptul că, de multe ori, ovulaţia se produce în ciuda pilulelor de orice fel. Prin hormonii artificiali, pilula Anti-Baby - pilula anti-copil, cum mai este denumită pastila anticoncepţională (contraceptivă) - are următorul efect asupra mai multor organe din corpul feminin, fie împiedicând sarcina, fie provocând avort timpuriu:
- asupra ovarelor, împiedicând eliberarea ovulelor (inhibitor al ovulaţiei);
- asupra consistenţei mucozităţii cervixului în colul uterin, îngroşând mucusul şi astfel îngreunând sau chiar împiedicând înaintarea spermatozoizilor spre uter şi trompele uterine;
- asupra ţesutului mucoasei uterine, care se subţiază, având loc atrofierea glandelor, reducându-se astfel resursele de hrană (glycogen) pentru copil (inhibarea implantării, deci efect de avort timpuriu); astfel, fetiţa sau băieţelul conceput moare de foame, în timp ce mama sa poate că râde, mănâncă, se plimbă sau participă la vreun eveniment;
- asupra trompelor uterine, în sensul că ovulul fecundat este transportat atât de lent, încât nu mai ajunge la timp la implantarea salvatoare şi piere (factorul tubar, tot efect de avort timpuriu).
Având în vedere faptul că fecundarea are loc aproximativ cu două săptămâni înaintea menstruaţiei aşteptate şi că pilulele omoară copilul chiar în aceste două săptămâni, menstruaţia totuşi va avea loc şi femeia nici nu va şti că a fost însărcinată şi că a făcut un avort.
Mai mult decât atât, şi steriletul are efect abortiv! '.

Afirmaţiile dnului Prof. dr. Rudolf Ehmann sunt susţinute şi confirmate şi de următoarele cadre medicale:
Prof. Dr. Jerome Lejeune, părintele citogeneticii moderne, Director al Institutului de Genetică al Universităţii Rene Descartes din Paris;
Prof. Dr. Erich Blechschmidt, embriolog, Directorul Institutului de Anatomie al Universităţii din Gottingen;
Prof. Dr. A. Ingelman-Sunberg, Director al Clinicii de Obsetrică-Ginecologie din Stockholm;
Dr. Antoni Marcinek, Director al Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Cracovia;
Prof. Dr. J. Roszkowski, co-fondator al Societăţii Internaţionale de Ginecologie şi membru al Comitetului Ştiinţific din Institutul Mamei şi Copilului din Varşovia;
Prof. Dr. Micheline Matthews-Roth, Universitatea Harvard;
Dr. Bernard Nathanson, Profesor asociat de obsterică şi ginecologie la New York Medical College;
Prof. Dr. R. Klimek, membru al Societăţii Regale de Medicină din Londra.
_

Sunt nocive? DA!

Cheagurile de sânge în picioare şi plămâni, durerea în gambe şi piept, toleranţa redusă la glucoză, modificarea în sens negativ a sănătăţii psihice (modificare care poate conduce la sinucidere!), precum şi dificultăţile de respiraţie sunt doar câteva dintre efectele secundare (nocive) ale anticoncepţionalelor sub formă de pastile, drajeuri şi/sau plasture.
Ca şi fapt divers, autorităţile sanitare din Canada au transmis acest avertisment femeilor, după ce unul similar a fost transmis şi în SUA. Aceste anticoncepţionale au un efect CATASTROFAL asupra organismului femeii, efect care se evidenţiază pe termen scurt sau pe termen lung, în funcţie de reactivitatea şi sensibilitatea fiecărui organism în parte.
_

FERIŢI-VĂ să luaţi anticoncepţionale, dacă ţineţi măcar puţin la vieţile dv., şi, bineîneţeles, FERIŢI-VĂ să faceţi avort, pentru că, ţinând cont că viaţa unei fiinţe umane nu începe în momentul naşterii, ci în momentul concepţiei, avortul este o crimă.
Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă ajute, dragi domnişoare şi doamne, să utilizaţi/să uzaţi informaţiile publicate în cadrul acestui posting cu precauţie, înţelepciune, discernământ şi maxim folos terapeutic.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
20 comentarii
0
19-01-2012, ora 08:57
AntoanetaNeacsu
Nu este medic/terapeut
AntoanetaNeacsu
pai atunci care e solutia?eu raman insarcinata ca iepuroaica daca nu iau anticonceptionale.iar cu calendarul nu e sigur alta solutie care ar fi¿eu iau rigevidon de 18 ani
4
23-01-2012, ora 08:48
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Sărut mâna!
Stimată dnă AntoanetaNeacsu, singura soluţie optimă în cazul dv., dar nu numai, este ABSTINENÈšA sexuală, vă vine să credeţi sau nu (şi/sau vă vine să acceptaţi sau nu). Bineînţeles, soluţia propusă de mine este doar propriul meu punct de vedere, punct pe care dv. sunteţi liberă să îl luaţi sau nu în considerare, dar pe care trebuie să îl respectaţi dacă aderaţi la principiul liberii exprimări.
Toate cele bune,
Mr. Nick
1
23-01-2012, ora 22:31
AntoanetaNeacsu
Nu este medic/terapeut
AntoanetaNeacsu
ok mersi frumos.toate cele buna.in orice caz ma voi gandi.am 35 de ani casatorita si un copil de 15 ani deci ?divortez ?si ma calugaresc?
0
24-01-2012, ora 12:03
Alicsandra25
Nu este medic/terapeut
Alicsandra25
de ce percepeti ABSTINENTA ca pe calugarie?
chiar asa de greu este sa va abtineti din cand in cand?
Mr. Nick v-a dat o solutie, nu sunteti obligata sa o puneti in practica, dar daca tineti la sanatatea dumneavoastra ar fi bine sa o luati in calcul.
o zi buna
4
29-01-2012, ora 15:55
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Sărut mâna!
Stimată dnă AntoanetaNeacsu, vă doresc să aveţi o căsnicie fericită şi neîntinată cu/de nimic, şi să vă trăiască darul divin, şi anume copilul, căruia-i doresc să treacă fără probleme/obstacole de la bobocul adolescenţei care este, la floarea maturităţii care va fi, şi să fie lumină şi iubire pe toate planurile.
În rest, vă rog să ţineţi cont de ce v-a scris stimata dră/dnă Alicsandra25.
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie.
Cu respect,
Mr. Nick
0
01-02-2012, ora 20:34
utilizator_18918
Nu este medic/terapeut
utilizator_18918
Singura care poate provoca un avort, Nick, este pilula de-a doua zi, dar Biserica a ignorat acest detaliu si a bagat toate contraceptivele in aceeasi oala.

In general, anticonceptionalele impiedica ovulatia si modifica vascozitatea mucusului cervixului, asa cum ai scris si tu. Daca ovulul nu exista fecundatia nu poate avea loc. Deci problema avortului nu se poate pune.
1
02-02-2012, ora 08:17
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Pe lângă cele două mecanisme deja menţionate de dv (inhibarea ovulaţiei şi modificarea mucusului cervical) anticoncepţionalele mai acţionează şi prin al treilea mecanism: subţierea peretelui uterin, conferind condiţii improprii cuibăririi embrionului în uter. Cu alte cuvinte, în anumite cicluri câte un ovul "scapă", caz în care:
1) este mai puţin probabil să fie fecundat de spermatozoizi care trebuie să treacă prin mucus cervical modificat
2) dacă, totuşi, este fecundat, sunt mai puţine şanse să se poată cuibări în uter şi să urmeze dezvoltarea embrionară.

Biserica a băgat metodele de contracepţie artificială în aceeaşi oală nu fiindcă sunt avortive (prezervativul nu este avortiv, evident), ci fiindcă reprezintă mijloace de disociere a actului matrimonial de finalitatea lui.
0
06-02-2012, ora 11:20
AntoanetaNeacsu
Nu este medic/terapeut
AntoanetaNeacsu
draga alicsandra stai tu linistita ca eu ma abtin poate mult mai mult ca tine nu vorbi daca nu stii si nu cunosti pers draga mea mica rautacioasa!doar ca nu sunt sigura nici pe acele zile sigure, imi cunosc organismul si am mai patit o o data cu calendarul.asa ca draga mea fii o doamna si nu jigni o pers care este in doliu si cu o mare durere in suflet ca d zeu te vede ai grija iubire!
3
28-02-2012, ora 15:38
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Salve!
Stimate drule/dle Okto, în primul rând, în posting-ul care a iniţiat acest topic eu NU am menţionat nimic cu privire la ce crede Sfânta Biserică despre anticoncepţionale; în al doilea rând anticoncepţionalele chiar sunt abortive, believe it or not, pentru că ovulaţia, câteodată, adică foarte frecvent, se produce în ciuda administrării hormonilor artificiali din anticoncepţionalele ingerate; fecundaţia, şi ea, la fel, se produce ca acţiune fiziologică ulterioară ovulaţiei; NIDAŢIA nu se produce post-fecundaţie, adică fixarea oului fecundat în mucoasa uterină, datorită acestui fapt inducându-se avortul timpuriu, printre altele. Ce este aşa de greu de înţeles şi acceptat, mai ales că "proprietatea abortivă" a anticoncepţionalelor este recunoscută de unii dintre cei mai erudiţi şi emeriţi medici din lume - medici pe care i-am şi menţionat în cadrul acestui topic?! Recitiţi ce am scris în primul posting, poate aşa veţi avea parte de miracolul "înţelegerii".
Sunteţi cumva dv. mai competent decât acei medici şi, deci, aveţi o părere mai pertinentă? NU, nici pe departe! Mesajul pe care l-aţi postat s-a înscris şi se înscrie în categoria "dacă nu scriam filozof rămâneam".
În altă ordine de idei, ştiind foarte bine că dv. aţi avut şi continuaţi să aveţi, cel puţin pe acest forum, o atitudine anticreştină, NU vă priveşte pe dv. faptul că Sfânta Biserică a ignorat nu ştiu ce detaliu şi că a băgat în aceeaşi oală toate anticoncepţionalele. Dv. vedeţi-vă de problemele dv., care nu sunt nici pe departe PUŢINE şi simple, şi lăsaţi Sfânta Biserică în PACE (dacă aveţi puţin bun-simţ, trataţi-vă problemele pe care le aveţi cu propria dv. personalitate complet necizelată şi..., şi abia apoi permiteţi-vă luxul de a analiza comportamentul Sfintei Biserici, de care, apropo, dv. v-aţi "rupt" în momentul în care aţi crezut şi susţinut ferm că Iisus Hristos NU este Fiul lui Dumnezeu, făcându-vă astfel un antihrist veritabil).
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu multă lumină!
Toate cele bune,
Mr. Nick
3
28-02-2012, ora 15:41
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Salve!
Stimate dle dr. M.D., mulţumesc pentru mesajul postat. Post uşor şi cu folos!
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie.
Toate cele bune,
Mr. Nick
_

Sărut mâna!
Stimată dnă AntoanetaNeacsu, primiţi condoleanţele mele sincere.
Dra/dna Alicsandra25 NU a vrut să fie răutăcioasă cu dv.; aţi interpretat greşit semnificaţia mesajului pe care dânsa vi l-a adresat.
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
08-05-2013, ora 00:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Au fost estimate ca in medie se fac anual jumatate de miliard de avorturi in intreaga lume.
0
08-05-2013, ora 17:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Anticonceptionalele pot cauza defecte din nastere vitorului copil ?

Desi acest lucru nu este pe deplin stabilit, majoritatea medicilor recomanda ca sarcina care va urma dupa contraceptive sau aiba loc dupa cel putin doua-trei cicluri normale de la intreruperea anticonceptionalelor.

Nu se poate garanta ca folosirea anticonceptionalelor nu va afecta formarea fatului.

Atentie: primul ciclu dupa intreruperea anticonceptionalelor poate sa apara dupa una-12 luni !!!...
0
25-10-2013, ora 19:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
EFECTE SECUNDARE ALE PILULEI ANTI-BABY

De la începutul anilor '60, de când au fost scoşi pe piaţă "inhibitorii de ovulaţie", s-au adunat mii de publicaţii despre
efectele secundare ale pilulei. Până de curând opinia publică cunoştea foarte puţin, dar in ultimul timp pătrund tot mai multe ştiri şi în mediile de informare pentru publicului larg. Până în 1970 apăruseră deja 600 de lucrări ştiinţifice despre efectele colaterale, însă studenţii de la medicină nu auzeau aproape nimic despre ele. Dar şi în prezent, studenţii medicinişti nu află mai nimic despre aceste efecte secundare.

Prezentare sintetică a efectelor secundare ce însoţesc inhibitorii de ovulaţie:

1. Efecte secundare cardiovasculare şi cerebrovasculare (infarct cardiac, îmbolnăviri ale sistemului circulator, hemoragii cerebrale, tromboembolii)

2. Favorizarea de infecţii -Sterilitate; -Urmări pentru starea de sarcină şi pentru urmaşi- Legătură fără echivoc între sarcina extrauterină pe trompele uterine şi infecţia chlamydică; Rată crescută de naşteri premature

3. Riscul de cancer -Cervix (colul uterin); - Corpus (ţesutul mucoasei uterine); -Ovarian; -Mamar; -Piele; -Ficat;

4. Tumori benigne -Cervix; -Ovar; -Mamar; -Ficat;

5. Modificări stomacale şi intestinale, formarea de pietre la vezica biliară este favorizată

6. Tulburări oculare

- Neuritis nervi optici (inflamaţia nervilor optici)
- Tromboză retiniană (picături de sânge în ţesutul ocular)

7. Malformaţii (ale embrionului)

- tulburări cromozomiale (triploidie şi monosomie X) în 48% cazuri
- polipolidie (multiplicarea seriei cromozomiale peste numărul normal) în 30% din cazuri.

8. Tulburări psihice

Despre efectele pilulei, Peterson (1978) [85] se pronunţă astfel: "Înspăimântătoarea înrăutăţire a afectivităţii (stare sufletească şi impulsivitate) şi a relaţiilor interumane la grupa celor ce folosesc pilula este produsă, fără îndoială, într-o bună măsura de psihosindromul endocrin (M. Bleuer) provocat de acţiunea hormonilor; dar şi motivaţia anticoncepţională ambivalentă, neclară, a multor femei le dezechilibrează foarte mult".

Pornind de la propria lor experienţă, femeile spun următoarele: stare de spirit depresivă, mergând până la depresiunea propriu-zisă.

9. Tulburări ale sexualităţii - scădere a libidoului până la totala lui dispariţie, ceea ce, pe de o parte, este un efect al tratamentului cu hormoni, iar pe de alta, rezultatul separării sexualităţii de procreaţie, reuşită aproape perfect, prin pilulă. [...]

Se poate deci spune :

- Niciodată până acum nu s-a mai administrat un produs farmaceutic atât de puternic, cu atât de multe efecte necunoscute unor oameni sănătoşi, fără ca să existe necesitate din punct de vedere patologic (medical)

- Niciodată până acum nu s-a mai permis prezenţa în comerţ a unui produs farmaceutic cu atât de multe şi grave efecte secundare cunoscute ca inhibitorii de ovulaţie

- Niciodată până acum un produs farmaceutic nu a mai adus atâţia bani industriei chimice. În SUA, pilula este desemnată drept "the biggest moneymaker of pharmaceutics".
0
26-10-2013, ora 20:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pilulele - factor criminal

Pilulele anti-baby conţin hormoni sintetici, care îmbolnăvesc femeia sănătoasă. Din cauza pilulelor, femeile sunt expuse la cancer de piele, la cancer mamar şi la cancer uterin, la pericolul de hemoragie cerebrală şi infarct; sunt mult mai expuse infecţiilor, deoarece hormonii din pilulă se aseamănă cu aşa numitul corticosteroid (ceea ce înseamnă că ei suprimă sistemul imunitar).

Pilulele afectează nervii optici şi ficatul şi cauzează perturbări în coagularea sângelui. Femeile care folosesc pilula sunt expuse flebitelor şi pericolului formării de trombi, care, conduşi prin sistemul circulator, pot cauza embolii în plămâni, în creier etc.

Iată cele patru moduri în care acţionează pilulele:

1. Împiedică ovulaţia şi eliberarea ovulului, cu toate că de multe ori ovulaţia se produce în ciuda pilulelor de orice fel.
La primele pilule, la sfârşitul anilor '60, ovulaţia avea loc la 2 - 10 % din cicluri. Aceasta înseamnă că ovulaţia şi eliberarea ovulului aveau loc în perioada în care se luau două până la zece cutii de pilule din fiecare 100 cutii folosite.

Pilulele actuale conţin o cantitate mai mică de hormoni decât pilulele anterioare şi, în consecinţă, ovulaţia are loc mai des.

2. Pilulele dăunează secreţiei colului uterin, iar ca urmare, aceasta îngreuiază penetrarea spermatozoizilor. Este însă sigur că, chiar dacă secreţia este deteriorată, spermatozoizii pot pătrunde spre ou. Aceasta înseamnă că, orice tip de pilule s-ar fi folosit, fertilizarea oului poate totuşi avea loc.

În aceste cazuri apar următoarele două efecte ucigătoare ale pilulelor:

3. Pilulele deteriorează mucoasa uterină, care se subţiază, şi nu mai are destule glande şi hrană (glycogen) pentru copil. Acesta moare de foame, în timp ce mama sa râde, se plimbă, vorbeşte sau mănâncă.

4. Aşa numitul "factor tubar": Pilulele împiedică dinamica trompei, astfel încât fetiţa sau băieţelul conceput adeseori nu poate ajunge la timp în uter. Din această cauză, copilul poate să moară.

Având în vedere faptul că fecundaţia are loc aproximativ cu două săptămâni înainte de lipsa menstruaţiei şi că pilulele omoară copilul chiar în aceste două săptămâni, menstruaţia totuşi va avea loc şi femeia nici nu va observa că a fost însărcinată. Este însă indiferent la ce vârstă se ia viaţa copilului, la concepere sau mai târziu, fiindcă ambele înseamnă acelaşi mare păcat.

În timp ce pilulele, steriletul şi celelalte mijloace avortive au devenit arme de luptă împotriva credinţei, a vieţii, a familiei, a sănătăţii, a moralei, împotriva unor întregi naţiuni, industria chimică şi farmaceutică încasează sume uriaşe de bani.

extras din Brosura "Cu ce pret"
0
26-10-2013, ora 20:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie să subliniem faptul că pilulele nu reprezintă o soluţie nici pentru femeile cu cicluri lunare haotice. Iregularitatea ciclului, de cele mai multe ori, nu este o boală. Menstruaţia poate să întârzie datorită întârzierii ovulaţiei în luna respectivă, ca urmare a unor situaţii stresante. Pilulele nu vindecă ciclurile haotice, nu îmbunătăţesc situaţia. Hemoragia care apare atunci când încetează luarea pilulelor nu este o menstruaţie adevărată. După luarea pilulelor, situaţia este aceeaşi, numai că pilulele au multe consecinţe negative, menţionate sau nemenţionate. În cazul în care o femeie este cu adevărat bolnavă, de exemplu dacă are o tumoare a glandei pituitare (hipofiza), pilula nu face altceva decât să amâne diagnosticarea corectă şi deci şi tratamentul.

extras din Brosura "Cu ce pret"
0
24-11-2013, ora 02:04
lory44
Nu este medic/terapeut
lory44
am 24de ani si folosesc anticonceptionale de aproximativ 5 ani.mai doresc sa le iau inca 8 luni, pana in luna iulie anul viitor cand ma voi casatori.apoi voi dori sa am un copil. vreau sa stiu cat timp va trebui sa astept pana cand in corpul meu sa nu mai existe urme, reziduri sau efecte secundare care pot dauna sanatati sarcini? va multumesc anticipat
0
29-11-2013, ora 15:44
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ lory44

Daca intr-un an cu anticonceptionale se produce minim un avort timpuriu, cate avorturi timpurii credeti ca ati ati avut in cei 5 ani in care ati luat anticonceptionale ?

Tot acest topic este despre dezechilibrele pe care le produc sanatatii anticonceptionalele. Il puteti citi.
0
29-11-2013, ora 15:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Dr. Adina Petrea, medic neurolog:

"Anticonceptionalele sunt un factor frecvent incriminat pentru aparitia accidentelor vasculare cerebrale"

Anticonceptionalele bazate pe cantitati crescute de estrogen, administrate la femei cu varste peste 30-35 de ani, pot modifica in crestere nivelul de coagulare a sangelui, fapt ce duce la formarea de cheaguri si, in timp, la accidente vasculare cerebrale, mai rar coronariene. De altfel, anticonceptionalele reprezinta un factor frecvent incriminat in aparitia accidentelor vasculare cerebrale la tinere, explica dr. Adina Petrea, medic primar neurolog.

Una dintre posibilele cauze ale mortii deputatului Liana Dumitrescu ar putea fi un tratament contraindicat cu anticonceptionale, relateaza Adevarul, care citeaza surse din interiorul Spitalului Elias.

Peste varsta de 30-35 de ani, femeile fumatoare ar trebui sa aleaga alte mijloace contraceptive, explica dr. Adina Petrea, medic primar neurolog, pentru MedLive.ro. "Anticonceptionalele bazate pe cantitati crescute de estrogen au tendinta de a modifica coagulabilitatea sangelui, mai exact sa genereze o stare de hipercoagulabilitate, cu tendinta de formare de cheaguri. In timp, aceste cheaguri duc la accidente cerebrale vasculare, mai rar coronariene. Daca [femeia] este fumatoare si are peste 30-35 de ani, dintr-o data creste riscul de formare de cheaguri."

Un prim simptom care ar trebui sa atraga atentia femeilor de orice varsta care folosesc anticonceptionale il reprezinta migrenele puternice.

Alte simptome, asociate de obicei cu migrenele:

- deficite neurologice tranzitorii: tulburari de vedere (incetosare a privirii, val sau perdea pe unul dintre ochi, vedere dubla tranzitorie);
- parestezii: amorteli, furnicaturi pe jumatate de fata sau pe jumatate din corp;
- scaderea tranzitorie a fortei musculare;
- tromboflebita (trombusuri, cheaguri la picior).

Aceste simptome pot aparea si in absenta migrenelor sau a administrarii de anticonceptionale, toate reprezinta insa semne premonitorii ale hipercoagulabilitatii, cand persista mai mult de 1-2 minute.

Potrivit literaturii de specialitate, anticonceptionalele reprezinta un factor frecvent incriminat in aparitia accidentelor vasculare cerebrale la tinere, spune dr. Petrea.
0
13-03-2014, ora 14:13
mdf
Nu este medic/terapeut
mdf
Haideti sa fim seriosi..daca erau atat de nocive aceste medicamente se scoteau de pe piata, apareau altele.sau incercati sa spuneti ca medici incearca sa ne omoare..Din cauza oamenilor ca voi inca este femeia sub papuc si are parte de violenta si toate relele, ca voi inca ganditi ca pe vremea razboiului...treziti-va lumea sa schimbat
0
07-10-2016, ora 22:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ceea ce se cunoaşte mai puţin este faptul că, de multe ori ovulaţia se produce în ciuda pilulelor de orice fel.

Ovulul poate fi fecundat dar nu se poate implanta pentru că pilula contraceptivă subţiază mucoasa uterina. Astfel, fetiţa sau băieţelul conceput moare.

Avortul hormonal are loc fără ca femeia să fie conştientă de ceea ce se întâmplă. Ea are un ciclu menstrual mai abundent. Dar, de fapt, copilul a fost conceput şi apoi avortat.

Statistic, o femeie care ia pilula timp de 2-3 ani de zile are între 2 şi 10 avorturi hormonale.

Consultanţi ştiinţifici: dr.med. Rudolf Ehmann – Elveţia, dr.med. Antun Lisec – Croaţia
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: