Vomarea pastilei contraceptive
Buna seara ! Eu iau Laurina de aproximativ 3 luni si cel mai mai mult am intarziat 20 minute. De obicei le iau la 20 30 dar astazi le-am luat la 20 50. De obicei nu fumez si sunt la regim [ regim disociat de 90 de zile], dar astazi am fumat in jur de 3 tigari si mi s-a facut foarte rau. La 21 35-40 am vomat ce am mancat astazi. Nu am avut contact sexual. Daca maine iau pastila si mai tarziu dupa ce am luat urmatoarea pastila am contact sexual pot sa raman insarcinata? Pana acum ejacularea nu a avut loc inauntru, deci nu aveam cum sa raman insarcinata. Sunt la a 14-a pastila. Va rog sa imi raspundeti.
4 comentarii
Daca am inteles bine, ati vomat dupa mai putin de o ora a 14-a pilula. In acest caz, este posibil, ba chiar probabil, sa nu-si fi facut efectul. Aplicati regula de 7 zile: timp de 7 zile folositi si o a 2-a metoda contraceptiva.
Au trecut 50 de minute, dar nu am avut contac sexual. Dupa ce iau urmatoarea pastila, aceea isi face efectul?
A, si ejacularea nu are niciodata loc inauntru. Plus ca in acea zi nu am avut contact sexual.
Dupa pilula uitata (sau vomata in mai putin de 2 ore de la adminstrare, ceea ce e acelasi lucru) trebuie sa va considerati iesita de sub protectie timp de 7 zile. Numai daca erati la ultimele pilule din cutie se iau alte masuri.
Daca ejacularea nu are loc inauntru, atunci sansele de sarcina, desi nu dispar cu totul, sunt considerabil mai mici.
Daca ejacularea nu are loc inauntru, atunci sansele de sarcina, desi nu dispar cu totul, sunt considerabil mai mici.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3control pt anticonceptionale?
- 7se poate ramane insarcinata cu anticonceptionale?
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 10Sunt insarcinata?
- 3de cate contacte sexuale as avea, sunt protejata tot timpul...
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 4sunt protejata din prima zi?
- 7administrare yasmine
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 6Nu stiu de ce s-a intamplat asa !?
- 6Daca iau Karissa din prima zi de ciclu.. sunt protejata 100% inca din prima zi?
- 7Pauza anticonceptionale si sexul neprotejat
- 3Intarzierea pastilelor contraceptive.
- 1insarcinata chiar daca iau anticonceptionale?
- 2anticonceptionale luate corect!
- 6folosesc anticonceptionale artizia de 2 luni si am pierdut o pastila din sapt 3
- 1Efectul anticonceptionalelor
- 2anticonceptionale bellara, prima administrare
- 1pot lúa anticonceptionale chiar daca nu mi a venit menstruatia?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: